بنده چه اقدامی برای مطالبه وجه بکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۱ #11750377

با سلام و ادب و خدا قوت
سال۷۳ پدرم سر قفلی مغازه ای را که شخصی دیگر از خود مالک خریداری کرده بود خریده که در بنجاق قولنامه دستی ،مالک به حق انتقال به غیر اشاره کرده و مبلغی بعنوان اجاره، البته عارضم که در شهرستان ما (از شهرهای آذربایجان غربی) روابط بین موجر و مستاجر اجرایی نیست، مالک فوت کرده و وراث برای دریافت اجاره بها تاکنون نیامده اند، سال ۹۳ سه دانگ مغازه رو از پدرم خریدم و پدرم سال ۹۵ سه دانگ دیگر رو به شخص دیگری فروخت، امسال قصد فروش سهم خود بصورت مشاعی به شریکم را داشتم، در ابتدا اظهار نامه ای به وراث (۲۶ورثه) ارسال کردم،(مبنی بر قصد فروش دارم و بدوا به شما اعلام میکنم) بجز دو نفر از وراث ما بقی را نمیشناسم و آدرس بقیه رو از آن دو نفر گرفتم (در دیگر شهرها بودند)، بعد از گذشت دو ماه از ارسال اظهار نامه جوابی نیامد(یا در محل حاضر نبودند یا آدرس اشتباهی بود... بجز دو سه نفر که ثبت ثنا داشتند) وراث رابطه آنچنانی با هم ندارند، سر قفلی مغازه را با شریکم معامله کردیم و مبلغ ۲۵ میلیون تومان بابت رضایت مالک که بر عهده بنده هست نگه داشته، معامله ما نزد بنگاه املاکی بصورت مبایعه نامه ۴ صفحه ای است، حال بنده چه اقدامی برای مطالبه وجه بکنم؟ آیا میتوانم از طریق دادگستری با تنظیم دادخواست مبنی بر مجهول المکان بودن وراث، حکمی بگیرم؟ یا اقدامی دیگر که زودتر نتیجه بگیرم بدون اتلاف زمان؟ ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی قرارداد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه در اجــاره نامه اولیه ، پدرتان حق انتقال و واگذاری به غیر را داشته باشد می توانید با دادن دادخواست « تجــویز انتقــــال منافــــع» از دادگاه تقاضای موافقت با انتقال نموده و پس از آن مبادرت به دریافت الباقی مال الصلح نمائید .
از سوی دیگر اگر منظور از معامله با شریک ، صلح سهمتان از سرقفلی به شریک می باشد ، در اینصورت اذن مالک نیاز نیست چراکه اصلا انتقال به غیر محسوب نمی شود .