آیا چک ضمانت لیزینگ امکان اقامه دعوا با وجود پرداخت اقساط را دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۱۳ #11720463

با سلام.
لیزینگ پارسیان مربوط به ----با عنوان ---- برای خرید اقساطی خود از بنده چک با عنوان ضمانت میخواد ولی بنده باید در طول یک سال اقساط رو پرداخت کنم. لیزینگ میگه روی برگه نام ضمانت قید نشود و اساسا هیچ قراردادی هم امضا نمیشه. اینجوری آیا اون شرکت میتونه در صورت پرداخت کامل اقساط توسط اینجانب باز هم از چک اقامه دعوا کند؟
اگر بله برای من امکان دفاع وجود دارد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی چک
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله می توانند با این شرایط سو استفاده کنند.

با سلام
تقدیم چک با شرایط مزبور خالی از اشکال نمی باشد و مخاطرات احتمالی آینده در این خصوص متوجه شما می باشد .

سلام وقت بخیر
با توجه به این که چک در اختیار شخص می باشد اصل بر پرداخت آن است مگر اینکه به وسیله ادله قانونی بتوانید خلاف این امر را اثبات نمایید

بله برای خرید اقساطی در فروشگاه معروف اینترنتی باید چکی در وجه لیزینگ پارسیان ارسال کنید عنوان ضمانت از آن جهت می‌گویند قید نشود ک در صورت عدم پرداخت ب موقع اقساط از جانب شما بتوانند چک را ب اجرا گذاشته و در این مورد با مشکلی مواجه نشوند هرچند ممکن هست در سایر موارد با عدم درج عنوان ضمانت با مشکل مواجه شوید اما ب جهت اعتبار فروشگاه اینترنتی مذکور با توجه ب تجربه اینجانب نگران نباشید.....چک بعد از تسویه اقساط ب شما عودت داده خواهد شد

نمی توان چگ در وجه شرکت لیزینگ را برخلاف قرارداد مطالبه کرد مگر در قرارداد چگ مذگور ذگر نشود

با درود بستگی به مفاد توافق ها و قراداد ها دارد‌

درود بر شما، درخواست کنندگان چک ضمانت معمولا این چکها را بدون نوشتن متنی جهت ضمانت روی چک، در وجه حامل و بدون درج در قرارداد مطالبه می‌کنند، که در صورت لزوم بتوانند راحت خرج نمایند، لذا ممکن است از آن سواستفاده گردد.