میتونم ازش شکایت کنم بخاطر ندادن سفته هام و این تهدید و فحاشی ها؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۰۵ #11626448

با سلام ، بنده کارگر یه شرکت حفاری ژئوتکنیک بودم که صاحب شرکت قراردادی باهام نبست و ازم ۳۰ میلیون سفته خواست روز تحویل سفته هم بهم گفت هنوز قرارداد و تنظیم نکرده ولی اماده ش میکنه تا بعد امضا کنم. ۱ماه تمام اضافه کاری کردم و روزهای تعطیل رسمی و جمعه هارو براش کار کردم دست اخر که طلب پول اضافه کاری هامو کردم گفت بخاطر اینکه چند روز حفار نداشتیم و بیکار بودی اضافه کاری هات از بین میره ساعت کاری هامم دست کاری کرد و برام فرستاد تا بگه ما ساعت دقیقی از ورود و خروجت نداریم. بعد که بهش گفتم فکر کردین با بچه طرفین؟ شروع کرده به فحاشی و تهدید که سفته هاتو میدم تا چپق تو چاق کنه و کلی الفاظ رکیک بعد با یه لفظ طلبکارانه گفته جمع کن بساطه بی ادبیتو در صورتی که حتی ۱ بار هم بهش کلمه زشت و نامربوطی نزدم. میخواستم بدونم میتونم ازش شکایت کنم بخاطر ندادن سفته هام و این تهدید و فحاشی ها؟؟ نزدیک ۱ماه و نیم هم هست که اخراج شدم با اینکه قرارداد نداشتیم سفته هامو نمیده. ممنون میشم جواب بدین

مشاوره حقوقی تهدید
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به اتهام توهین و تهدید علیه ایشان اقامه دعوا کنید
بابت مطالبه حقوق و مزایا به اداره کار محل کارگاه مراجعه کنید و در صورت نداشتن قرارداد از طریق واریزی ها و شهود رابطه کارگر و کارفرمایی را اثبات کنید

با سلام
با ارسال اظهارنامه ای کارفرما را ملزم به استرداد لاشه سفته ها نمایید
اگر همکار نکرد با استناد به شهود ( که اثبات کند در انجا فعالیت داشته اید و سفته ضمانت داده اید ) بر علیه ایشان اقامه دعوی استرداد لاشه سفته نمایید

اظهارنامه نسبت به عودت اصل سفته ها و اقدام کیفری علیه لیشان

سلام
فحاشی و تهدید که صورت گرفته است را می توانید در صورت اثبات یا با استناد به شهادت شهود تحت همین عناوین شکایت کنید
به دفاتر خدمات قضایی الکترونیک مراجعه کنید و نسبت به تکمیل اظهارنامه نسبت به عودت اصل سفته ها به بنده اقدام نمایید و

سلام
شما هم میتوانید شکایت کیفری علیه ایشان به دلیل توهین و فحاشی نمایید هم در ازاره کار علیه کارفرما مبنی بر مطالبه حقوق مزایا عیدی پاداش سنوات بیمه اضافه کاری را مطالبه وایشان را محکوم کنید چنانچه نیاز به توضیحات بیشتر دارید مشاوره تلفنی رزرو نمایید