آیا وکیل بدون اطلاع موکل میتواند پول برداشت کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۸۱ #11624390

سلام
وقت بخیر
پدر پیر و ناتوان ببنده برای یکسری امور اداری و رسیدگی به امور بیماری به برادر ما وکالت بلاعزل داده بود
پدر ما مبلغی را در بانک برای دریافت سود قرار داده بود که مراحل درمان و هزینه های زندگی ایشان تامین باشد .اما برادر ما بدون اطلاع و اجازه پدر از حساب بانکی ایشان مبلغ بسیار بالایی را بصورت پول نقد برداشت کرده است
این مورد را از یکی از صندوق های محل برداشت کرده چون بصورت پول نقد برداشت کرده و قابل شهادت توسط صندوق محل نیز هست.
در حال حاضر پس از گذشت ۱ سال همچنان از پس دادن پول خودداری میکنه و ما برای مراحل درمان پدر و هزینه های زندگی ایشان به مشکل بر خوردیم
پول را از حساب پدر برداشته و خرج کرده که پدرمان خانه ی خود را بفروشد و سهم برادر را بدهد
در واقع از وکالت نامه خودش سو استفاده کرده و پدر پیر و ناتوان ما رو تحت فشار روانی و مالی شدیدی قرار داده

آیا می توان شکایت کرد از ایشان؟ آیا این مورد یک نوع خیانت در امانت نیست؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله با توجه به اینکه صلاح پدر شما را رعایت نکرده است این مورد قابل پیگیری است