حق طلاق من با توجه به متن با شرط بذل مهریه است یا خیر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۹۴ #11544004

حق عزل وکیل: موکل ضمن عقد خارج لازم، حق عزل وکیل را از خود سلب و ساقط ‏نموده است. حق توکیل به غیر: ندارد
شرایط و متون حقوقی مراجعه به هریک از مراجع قضایی و انتظامی اعم از دادگاههای ‏عمومی و خاص و خانواده و اجراء احکام مدنی مراکز مشاوره و مددکاری و دیگر مراجع ‏مربوطه و تقدیم دادخواست مربوط به موارد متن این وکالتنامه با تطبیق به موارد ‏مندرج در قانون اصلاح مقررات مربوط به طلاق و آئین نامه اجرائی آن و یا سایر قوانین ‏ و مقررات جاری و اقدام وکیل به مطلقه نمودن خود از قید زوجیت موکل بهر قسم طلاق ‏توافقی و غیره) اعم از رجعی بائن خلع یا مبارات قبول ابراء نفقه و مهریه از طرف موکل ‏ ‏ ( در قبال بذل مهریه و نفقه ) اعم از قبول یا رد سر پرستی و انتخاب داور و سر داور ‏و وکیل سازش و دریافت گواهی عدم سازش در رابطه با تقدیم دادخواست و دفاع ‏ و انجام مورد وکالت وکالت راجع به اعتراض به رای تجدیدنظر ، فرجام خواهی و اعاده ‏دادرسی و اسقاط آنها مصالحه و سازش ادعای جعل یانکار و تردید نسبت به سند طرف ‏و استرداد سند تعیین جاعل ارجاع دعوا به داوری و تعیین داور و وکالت در توکیل و ‏تعیین مصدق و کارشناس استرداد دادخواست یا دعوا نیز وکالت راجع به اعتراض به ‏آرای صادره و تقاضای تجدید نظر و فرجام خواهی و اعاده دادرسی، در ادعای جعل یا ‏انکار و تردید نسبت به سند طرف و استرداد سند، در تعیین جاعل در ارجاع دعوا به ‏داوری و تعیین داور، در تعیین مصدق و کارشناس، در دعوای خسارت، در استرداد ‏دادخواست یا دعوا، در جلب شخص ثالث و دفاع از دعوای ثالث، در ورود ثالث و دفاع ‏از دعوای ورود ثالث، در ادعای اعسار، در قبول یا رد سوگند و دفاع از حقوق موکل ‏وکالت راجع به اعتراض به رای ، وکالت در دعوای خسارت ، وکالت در استرداد ‏دادخواست یا دعوا ، وکالت در جلب شخص ثالث و دفاع از دعوای ثالث ، وکالت در ‏ورود شخص ثالث و دفاع از دعوای ورود ثالث ، وکالت در دعوای متقابل و دفاع در ‏قبال آن، با داشتن اختیارات مندرج در مواد ۳۵ و ۳۶ قانون آیین دادرسی مدنی ,عقد ‏قرارداد با وکلای دادگستری جهت انجام مورد وکالت و با حق عزل و نصب وکلای ‏انتخابی و تامین دلیل و تامین خواسته و تحقیق محلی و تعیین حافظ و انجام سایر ‏تشریفات لازمه قانونی و بطور کلی هر عمل و اقدامی که برای انجام مورد وکالت ‏و اجرای قرارهای مربوطه لازم و ضروری باشد هر چند در این وکالتنامه تصریح یا پیش ‏بینی نشده باشد ‏

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام؛
یکی از نکات مربوط به مندرجات این نوع وکالتنامه ها موضوع حق توکیل و بلاعزل بودن می باشد که لازم است در وکالتنامه های مذکور تصریح گردد که "وکیل حق توکیل به غیر را دارد" تا بتواند از طرف همسر خویش وکیل انتخاب نماید و دیگری تصریح گردد که "موکل حق عزل وکیل را ندارد" چرا که در صورت قابل عزل بودن وکیل معمولا قضات دادگاهها ایراد می نمایندکه موکل حق عزل شما را دارد و هر آن ممکن است که شما را عزل نموده باشد و به همین دلیل لازم و بهتر است که بلاعزل بودن وکیل در وکالتنامه تصریح گردد. در این نوع وکالتنامه ها هرچند زوج از جانب خویش اختیار انتخاب وکیل را به زوجه می دهد اما زوجه می بایست از طرف همسر خود وکیل دادگستری را انتخاب نماید و وکیل غیر دادگستری صلاحیت اقدام در جهت طلاق توافقی را ندارد چرا که نیاز به مراجعه به دادگاه های قضایی می باشد و وکیل غیر دادگستری این اختیار را ندارد .

با سلام. بله در برابر ابراء ذمه زوج نسبت به مهریه این وکالت به شما داده شده است.

سلام
بله ابراء نفقه مهریه ذکر شده