آیا بانک میتواند نسبت به برگشت نمودن کلیه چک ها اقدام نماید؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۳۷ #11483657

سلام و عرض احترام چندین فقره چک بابت تضمین تسهیلات به بانک تحویل شده است قسمتی از بدهی پرداخت شده است و به میزان کمتر از یکی از چک ها می باشد آیا بانک میتواند نسبت به برگشت نمودن کلیه چک ها اقدام نماید یا صرفا باید همان یک فقره را برگشت بزند و بر روی آن اقدام کند

مشاوره حقوقی چک
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله نسبت به باقی مانده می تواند گواهی عدم پرداخت صادر کند

با سلام و ادب
محتوای قرارداد شما با بانک مهم است.و اکثرا بانک تا میزان مبلغ باقی مانده را دریافت می کند.

بستگی به انعقاد قراداد شما با بانگ داره
اما معمولا به میزان مطالبات بانگ وصول می شود

تا میزان الباقی می تواند

سلام بستگی به قرارداد شما با بانک میباشد ومیتواند تا میزان باقی مانده شما اقدام نمایند موفق باشید

سلام وارادت
با توجه به توضیحاتی که داده اید فقط نسبت به یک فقره و تا میزان طلب اقدام می نماید .

نسبت به کمبود میزان چک .. گواهی عدم پرداخت صادر می شود