نحوه استعفا کارمندان پیمانی دولت

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۷۹ #11482740

باسلام‌ به کارشناسان حقوقی و وکلای محترم
اینجانب کارمند پیمانی یک سازمان دولتی هستم‌ که در هنگام استخدام از من تعهد محضری مالی (جریمه) و غیر مالی(برای جلوگیری از استعفاء تحت عنوان التزام به اینکه چندین سال متعهد به خدمت در سازمان باشم) نگرفتند. یعنی هیچ تعهد مالی و غیرمالی ندادم.
حالا من در یک دستگاه دولتی دیگه قبول شدم و برای رفتن به اون باید سازمان دولتی که در آن فعلا مشغول به کار هستم با استعفام موافقت کنه و کد استخدامیم رو باطل کنه تا دستگاه دولتی جدید که از آن قبول شدم بتونه برام از سازمان امور استخدامی درخواست کد استخدامی بکنه.
سوالم اینه:
آیا سازمان میتونه با استعفای من مخالفت کنه؟
آیا بعد از استعفاء و بعد از یک ماه میتونم ترک کار کنم؟
نگران این هستم که اگر با استعفای من مخالفت نکنن و اگر به دیوان عدالت اداری شکایت کنم زمانبر خواهد بود و فرصت این کارو ندارم‌.
ممنون میشم منو راهنمای کنید.

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود در قرارداد پیمانی شما زمانی را برای استعفا تعیین شده که معمولا یک ماه هست.
استعفا کتبی خود را با ثبت دبیرخانه تحویل دهید.

با سلام کارمندان پیمانی با پرداخت ۲ برابر هزینه آموزشی که برایشان صرف شده می‌توانند در خواست استعفا نمایند.

سلام استعفای کتبی خود را به مقام مربوطه تقدیم نمایید و فارغ از نتیجه یک ماه پس از آن می توانید ترک کار کنید در صورت بروز مشکلات و عدم پذیرش استعفا و حل این موضوع و استخدامی ارگان جدید محفوظ خواهد بود