بدلیل قدرت ‌نمایی با سلاح سرد؛ چطور شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۳۵ #11419045

سلام بحث مختصری بدون ضرب و شتم با همسرم داشتم برادر خانمم با سلاح شمشیر وارد منزلم شده آثاری بر روحیه فرزندم گذاشته میتوانم شکایت کنم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شهود و ادله کافی محکمه پسند دارید خدمات قضایی شکایت ثبت کنید

درصورتی که دلایل محکمی دارین می توانید

درود بر شما، چنانچه بتوانید با ارائه ادله و مدارک از قبیل شهادت شهود این عمل را اثبات کنید، برای مرتکب، حبس و شلاق در نظر گرفته خواهد شد.

صرف حمل سلاح سرد جرم است و قدرت نمایی با آن تعدد مادی دارد اگر تهدید هم صورت بگیرد که با شکایت تهدید شونده تعقیب می شود.

با سلام
حمل سلاح سرد و قدرت نمایی جرم و مجازاتی در پی دارد لذا در صورت داشت شاهد و فیلم دوربین مدار بسته و غیره میتوانید اقدام نمایید

در صورت ارایه دلایل و مدارک مستند می توانید به استناد ماده ۶۱۷ قانون مجازات اسلامی شکایت کنید

درود
اگر مدارک اثبات کننده یا شاهد دارید می توانید شکایت کنید برای ثبت شکایت به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید.