بعد از فروش مستثنیات، میتوان برای فرار از پرداخت نقد مهریه پول فروش مستثنیات را به نام دیگری واریز کنند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۹ #11396288

سلام من طلاق گرفتم و مهریه ام قسطی شده به شش ماه یک سکه، که قسط اول رو ۲۵ اسفند ۹۸باید پرداخت میکردن که نکرده و خانه ای که جهت مهریه توقیف کرده بودیم مستثنیات دین شناخته شده و رفع توقیف شده در حالیکه ایشان در ان خانه ساکن نیست و چهار سال هست که در خانه پدری اش ساکن بوده والان همان خانه رو که مستثنیات بود برای فروش گذاشته، من از وکیلم سوال کردم گفتن اگر خانه به اجاره یا فروش رود دیگر از مستثنیات خارج میشود و حین فروش میتوان توقیفش کرد مگر اینکه پول فروش خانه رو بنام یکی دیگه بزنن، سوال: اگر خانه به فروش برود و حین فروش پول خانه را به اسم مادرش یا کسی دیگر بعنوان بدهی واریز کنند؟ مگر مهریه جزو بدهی ممتازه نیست؟ آیا دیگر نمیتوان توقیف مال کرد؟ آیا فرار از دین محسوب میشود یا نه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
امکان فروش خانه وجود ندارد

قبول ملک به عنوان مستثنیات دین مجوزی برای فروش ملک نیست و فقط باید از مزایده ملک جلوگیری شود و ملک همچنان در توقیف بماند.
اگر قرار باشد ملک توسط محکوم علیه فروخته شود ،قبول مستثنیات دین بی معنا می شود.