قانونی برای تعهد گرفتن از همسایه شرور وجود داره؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۰۸۴ #11341

با سلام
در آپارتمانی که ساکن هستیم از سه همسایه دو همسایه خویشاوند هستند و با آزار و اذیت و بی نظمی در پی تصرف بیشتر قسمتهای مختلف ساختمان میباشند از اشغال کردن قسمتهای مختلف حیاط و پارک مزاحم در پارکینگ و کوبیدن درب اصلی و روشن کردن و ویراژ دادن موتور در پارکینگ، تبدیل محل سکونت به محل تجاری و آوردن حیوان در آپارتمان و ..... پس از تذکرهای متعدد و عدم نیجه تصمیم گرفتیم از این افراد در شورای حل اختلاف شهر شکایت کنیم و خودرو پارکینگ مزاحم و سایر آزار و اذیت ها را گزارش دهیم،

سوالی که داشتم اینه که از آنجایی که ممکن در صدد تلافی بر بیایند چطور میشه از اینها تعهد گرفت که هرگونه آسیب و ضرر مالی به ما برسه این افراد مضنون درجه اول هستند و آیا اصلا قانونی وجود داره از این افراد تعهد گرفته بشه و اینکه اگه وجود داره درجه اعتبار این قانون در چه حدیه؟ در صورت هرگونه آسیب فیزیکی یا ضرر مالی این افراد بعنوان مضنون جلب میشن یا نه؟ درجه اعتبار ضعیفی داره و مشمول پیگیری و دوندگی های طولانیه؟؟؟؟
سپاس

مشاوره حقوقی شهرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تعهد نامه مبنی بر اتفاقی که هنوز نیفتاده امکان پذیر نیست و از نظر عقلی هم قابل قبول نمیباشد . پیشنهاد میشود در صورت اتفاق مجدد با پلیس تماس گرفته و با استفاده از صورت جلسه ی پلیس به دادسرا مراجعه و شکایت کیفری کنید.

موفق باشید