همسرم برای پرداخت نفقه محکوم شده است در صورت آشتی کردن می تواند نفقه گذشته را پرداخت نکند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۹ #11339990

سلام راست میگن که قانون جدید اومده دیگه برای مهریه و نفقه دیگه زندانی نمیکنن یعنی من الان حکم جلب همسرمو بابت نپرداختن نفقه گرفتم ببرم بدم به مامورا نمیگیرنش میشود توضیح بدین خیلی ممنون راستی من مهریمم گذاشتم اجرا ۱۰۰ میلیون هس و هنوز باکره ام چقد قسطیش میکنن برای هر ماه؟در ضمن من نفقه سه سالم شده ۸ میلیون بعد با شوهرم اشتی کردم ولی پرونده رو نبستم در جریان بود بعد شش ماه به اختلاف برخوردیم باز الان جلب نفقه رو گرفتم ایشون رو اگه بگیرین میتواند برود تو دادگاه بگه ما آشتی کردیم و نفقه به من نرسد ایا شاهد هم میخوان خیلی ممنون .

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام نفقه معوقه در هر حال شامل شما می شود . در خصوص جلب نیز بدهکار از تاریخ ابلاغ اجرائیه 30 روز مهلت دارد تا دادخواست اعسار بدهد اگر مطرح نکرد حکم جلب وی به درخواست ذی نفع صادر می شود .

با درود فراوان
خیر
در صورت نپرداختن نفقه جلب میشوند .
و آشتی کردن شما ارتباطی با نپرداختن نفقه ندارد مگر اینکه شما رضایت کتبی داده باشید که نفقه را دریافت نموده اید .
میتوانید نسبت به دریافت نفقه و مهریه اقدام نمایید و از حق حبس نیز استفاده نمایید .

با سلام ووقت بخیر
درزمان مطالبه نفقه و مهریه از جانب زوجه ، زوج موظف است مهریه و نفقه را باید پرداخت کند و درصورت عدم پرداخت به صورت نقدی میتواند دادخواست اعسار دهد که تقسیط شود و درصورت عدم توان مالی به صورت اقساط هم بازداشت می شود .