چگونه میتوانم دوباره جهت گول زدنم شکایت کنم تو دادگاه و حبسش کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۰۸ #11337036

باسلام و خسته نباشید
خواهشمندم کمک و راهنمایم کنید
بنده خانمم تو برج ۳ من رو با چاقو لت و پار کرده، به طوری که ۳ ماه استراحت پزشکی گرفتم، و این خانم باسیاست به خاطر اینکه از زیر زندان رفتنش در بره،التماسم گرد به خاطر خانواده ها طلاقم رو بده،سپس باهات ازدواج موقتم کن که من دیگه به خاطر تنها فرزندم این کار رو کردم، و بنابر این گذاشت که مهریه اش به جای دیه بره!
خانم ۸ ماه با من صیغه موقت بست، و ۲ اومد پیشم، الان حدود ۲۰ روز هست که دیگر نمیاد، و هر روز بهانه های واهی واسم میاورد،واین برنامه رو ریخته بوده،که فقط از زیر زندان رفتن در برود،الان رفته خونه گرفته، و میگه حق نداری بیایی پیشم،لطفا راهنمایی کنید چگونه میتوانم دوباره جهت گول زدنم دوباره شکایت کنم تو دادگاه و هرچه قاضی واسش برید رو حبس بکشد
ضمنا ۱۵/۷/۹۹ طلاق گرفتیم و رضایت بهش دادم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرود شما بامیل خود رضایت داده ای دیگر نمیشود طرح شکایت کنید

با توجه به اینکه رضایت داده اید و طلاق نیز جاری شده است لذا نمی توانید علیه ایشان اقامه دعوا مطرح کنید

درود
چون. رضایت داده اید دیگر نمی توانید اقدام کنید

طبق ماده ۵ قانون مسوولیت مدنی وی مسوول خسارات دوران از کارافتادگی شما هم هست حال اگر خودش پرستاری از شما نکنه باید هزینه های متعارف پرستار را تا بهبودی شما بپردازد و همچنین اگر جراحی یا درمانی هنوز نیاز است بر ذمه اوست.

با سلام
چنانچه رضایت داده اید ، امکان طرح مجدد دعوی پیشین وجود نخواهد داشت .

نخیر در عقد موقت می توان الزام به تمکین کرد ودر مورد رضایت دیگه کاری نمیتونی بکنی
توصیه می کنم حتما حتما دادخواست تمکین بده

درود بر شما، چنانچه اعلام رضایت کرده باشید، امکان پیگیری وجود نخواهد داشت.