رای عدم صلاحیت داده؛ یعنی چه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۱ #11274690

سلام
همسر بنده یک بار در ۲۵ مرداد درخواست استرداد جهازیه داده که یک ماه بعد رای عدم صلاحیت صادر شد رفت دادسرا و ۷ مهر توی شعبه ۵ حقوقی با ردیف ۲ ثبت شد حالا این وسط من یه اظهارنامه دادم بابت اینکه پدر زنم بیاره اموالی که از خونم ‌اومده برده و قفلم عوض کرده رو پس بده دقیقا ۲ مهر، یعنی مابین رای شورا و اومدن پرونده به دادسرا، از یه شهر توی استان همجوار دادخواست تامین خواسته دستور موقت اجرا قبل از ابلاغ استرداد جهاز داده اونم با لیست سیاهه جعلی تا اون طلاهارم که برده بنویسه توی لیست!!! که عدم صلاحیت به شهر خودم رای دادن از ۱۳ مهرم شعبه ۵ شهر خودم بدون تعیین جلسه به پرونده اینجا رای عدم صلاحیت داده اما دادنامه ابلاغ نمیشه بهم! تا بدنم عدم صلاحیت به کجا؟! عدم صلاحیت چی؟!
۲ پرونده با ۳ ردیف فرعی همشون عدم صلاحیت
چکار کنم من الان؟!
ممنون

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رای عدم صلاحیت یعنی دادگاه برای رسیدگی به پرونده مجاز نیست و باید آن را برای رسیدگی به دادگاه صالح ارسال نماید.