میخوام جلوی چکهایی که دادمو ببندم؛ چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۲ #11266552

با سلام بنده بابت ۴ فقره چک تضمینی که بابت بافت فرش به مشتریم داده بودم ولی تو چکم از بابت ننوشته بودم بعد از یک سال و نیم نه فرشی تحویل من داده شد و چکامو برگشت زدن من هم متقابلا به استرداد لاشه چک شکایت کردم بعد از ۲ سال بدو بدو طرفم به نا به اشناهایی که داشتن منو جلب کردن و پرونده ای که من شاکی بودم هنوز رایش صادر نشده بود که من هم پول چکا رو نصف نقد دادم نصف چک دادم و مجبور کردن که باید به پرونده خودم رضایت بدم ۲ تا از چکامو استرداد کردم ازشون ۲ تای دیگه رو گفتن عصر میدیم به وکیلتون که ندادن و در قبال ۲ میلیون پول فروختن به شخص دیگه. الان من باید چکار کنم؟ اظهار نامه هم دادم جواب ندادن. الان میخام جلوی چکایی که دادمو ببندم

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه دلیل و شهودی برای اثبات ادعایتان داشته باشید باید دستور موقت مبنی بر عدم پرداخت وجه چک از دادگاه درخواست نموده و سپس دادخواست ماهیتی به خواسته استرداد لاشه چکها را مطرح نمایید .