درخواست خسارت از ناشر به جهت تاخیر در نشر را باید در شورای حل اختلاف مطرح کرد یا دادگستری و مراحل شکایت مورد نظر چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۰ #11108353

بسمه تعالی
بنده استاد دانشگاه و پژوهشگر مسایل اجتماعی هستم. بنده در سال ۱۳۹۲ کتابی در زمینه فناوریهای ارتباطی جدید تلفن همراه به ناشر دادم که ناشر تا کنون به نشر آن اقدام نکرده است.
بالتبع با پیشرفت سریع فناوریها، کتاب تهیه شده بحثی در زمینه شبکه های اجتماعی تلفن همراه نداشت، اما امروزه کتابی که بخواهد درباره تلفن همراه باشد و راجع به شبکه های اجتماعی بحثی نداشته باشد، مورد پذیرش نیست. از این رو بنده به دلیل اهمال ناشر اولا می خواهم دیگر کتاب مزبور نشر نیابد و ثانیا درصدد دریافت خسارت از ناشر به دلیل تاخیر طولانی در نشر کتابم هستم.
سوال بنده این است که شکایت اخیر را باید در شورای حا اختلاف مطرح کرد یا دادگستری؟ و مراحل شکایت مورد نظر چگونه خواهد بود؟
با تشکر

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خواسته ؛ مطالبه خسارت ناشی ازتاخیر درانجام تعهد

اگر شما خواسته را مقوم تا ۲۰میلیون تومان کنید درصلاحیت شورای حل اختلاف است .
اگر بالای ۲۰ میلیون تومان مقوم کنید درصلاحیت دادگاه است .
اختیارباشماست که دردادگاه رسیدگی شود یا شورا

با سلام درصورت وجود قرار داد مکتوب که زمان انجام تعهد در ان مذکور باشد و با توجه به متن قرارداد می توانید خسارت تاخیر انجام تعهد دریافت نموده و اگر
باید در همان زمان چاپ می شده و الان چاپ فاید سابق را ندارد می توانیدقرار داد را فسخ کنید و خسارت عدم انجام تعهد نیز دریافت نمایید