الان من چیکار بکنم که بتونم ماشینم یا پولش بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۳ #11054743

با سلام
سند ماشین بابت ۲ دونگ قسط در رهن بوده و این آقایی که سند در رهنش بوده ماشین فروخته و طبق مواردی که در سند رهنی قید شده بوده حق ابطال کارت سوخت و کارت هوشمند و تعویض پلاک داشتن حالا ماشین بردن و تعویض پلاک کردن ولی حق فروش نداشتن الان من چیکار بکنم که بتونم ماشینم یا پولش بگیرم؟
ممنون

مشاوره حقوقی قرارداد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر امکان طرح دعوا مبنی بر فروش مال غیر را دارید

سلام
با توجه به اینکه ایشان حق فروش خودرو را نداشتند،در صورتیکه تمایل به دریافت خودرو دارید ابتدا اظهارنامه مبنی بر استرداد خودرو ارائه نمایید در صورتی که خواهان ثمن مامله میباشید اظهارنامه مبنی بر دریافت ثمن معامله ارسال نمایید
در صورتیکه نتیجه ظرف مهلت مقرر حاصل نشد،دادخواستی با همین مضمون ارائه نمایید

با ارسال اظهارنامه مراتب را قانونا به طرف مقابل اعلام نمائید و سپس طرح دعوی بابت استرداد خودرو و یا مطالبه ثمن مبیع را به طرفیت راهن به عمل آورید