آیا این امکان وجود دارد که متعهد شود که در صورت به نتیجه نرسیدن پرونده، در صورت پرداخت حق وکالت، این مبلغ را به موکل برگرداند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۶ #11040654

با سلام
آیا این امکان وجود دارد که در یک قرارداد وکالت برای پرونده ای ( کیفری یا حقوقی ) وکیل متعهد شود که در صورت به نتیجه نرسیدن پرونده، در صورت پرداخت حق وکالت، این مبلغ را به موکل برگرداند؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکالت به تضمین تخلف است.

وکالت تضمینی نمی باشد .....

تضمین وکیل برای انجام وکالت در امور قضایی تحلف است.

با سلام
اولا بایستی عرض شود که در پرونده های کیفری یا حقوقی ( کلا در قانون ) موفقیت در هیچ پرونده ای را نمیتوان تضمین نمود زیرا احتمال دارد طرف دعوی مدارکی موثق تر از شما ارایه و پیروز پرونده گردد
دوما در صورتی که خود وکیل این تعهد را نماید که در صورت عدم موفقیت استرداد حق الوکاله انجام شود مانعی نیست هر چند که این امر ( بخاطر پرداخت هزینه های ابطال وکالت نامه و الافی در پله های دادگاه و دادسرا و سایر موارد ) غیر قابل باور است

عقد قرارداد وکالت و تضمین نتیجه و موکول نمودن حق الوکاله به شرط اخذ نتیجه در زمره تخلفات انتظامی محسوب شده و غیر قانونی است .

بله میشه ولی عرفا طرف پیگیری کرده ویک حق وحقوقی داره بنده خدار پیگیر بوده وهیچ کس هم نمتونه بگه که حتما رای میگیره