چکار کنم که در تجدیدنظر بی گناهیم را اثبات نمایم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۵۴ #11037619

باسلام بنده به قصد مهمانی و برداشتن ابزار کارم به منزل دوستم رفتم که یک دفعه ماموریین وارد خانه دوستم شدن و سی سانت هروئین و چهار گرم شیشه کشف نمودن و بنده را هم بردن دادگاه حال دادگاه به بندام ۵ سال حبس و ۳۸۰۰۰۰۰ تومان جریمه و سی ضربه شلاق داده است لطفا بنده را راهنمایی کنید ممنون

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید ب نحوی ادعای خودرا با مستندات ثابت نمایید مثلا شهادت شاهدینی ک اونجا حضور داشتن میتونه کمک کننده باشه ک برا کاری اونجا رفته بودید در قبال اتهام میتوانید لایحه دفاعی تنظیم کنید و در آن بطور کامل ادعای خود را شرح دهید

با اظهار شما باید ثابت کنید که شما در این موضوع دخیل نبودید که اثبات این موضوع دشوار خواهد بود

با سلام
پرونده شما باید مطالعه شود تا دلایل مجرمیت شما مورد بررسی قرار گیرد

بدون مطالعه پرونده اظهارنظر ممکن نیست

درصورتی که اعتراف کرده باشیدفقط میتوانی تسلیم به رای وتخفیف مجازات درصورت نداشتن سابقه

باسلام واحترام
درصورتیکه مواد کشف شده ازمنزل ایشان پیدا شده ودردست شما نبوده شما میتوانید با تنظیم لایحه وبا استناد به گزارش نوشته شده مامورین که دراحتیار شما نبوده میتوانید رای بدوی را نقص کنید

دوست عزیز توضیح بدید که این مواد از کجای منزل کشف شده ایا شما تصرفی دراین موضوع داشتید
صاحب منزل چه اعترافی کرده آیا شخص شما مصرف می کنید یان چون حکم صادره با دلایل محکم است لابد شما هم اعتراف به جرم خود کردید وگرنه شما بعنوان کارگر ساده باابزار کار این مواد به شما ربطی نداره