شهرداری با طرح شکایت مبنی بر جعل از من طرح شکایت کرده الان نتیجه چی میشه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۵۸ #11030195

در برگه تسویه داخلی شهرداری امضای ۱ کی از واحدها جعل شده و کارشناس هم با نمونه امضای که از من گرفت اعلام کرد که کار من نیست و ضمنا من مشکلی نداشتم که بخوام جعل کنم!

مشاوره حقوقی جعل
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چنانچه نظر کارشناس مبنی بر وقوع جعل توسط شما نبوده ، قرار منع تعقیب صادر خواهد شد .

درصورت اثبات عدم جعل توسط شما ، شکایت رد میشود و در صورت اثبات سوءنیت میتوانید درخصوص افترا شکایت کنید

با توجه به نظر کارشناس برای شما قرار منع تعقیب صادر خواهد شد

باتوجه به نظریه کارشناس مطمئنا برائت می گیرید

سلام. در صورت که کارشناس بیان کرده باشه ارتباطی با شما نداره جعل امضا، بازپرس میتونه قرار منع تعقیب صادر کنه

اصل بر برائت است. صرف اثبات وقوع بزه جعل ، دلیلی برای محکوم نمودن شما نمی باشد، باید انتساب اتهام به شما نیز اثبات گردد

با سلام..
اثبات مراتب جعل و یا استفاده از،سند مجعول همواره بر عهده مدعی بوده در موضوع مطروحه، شاکی (شهرداری) باید انتساب اتهام وارده به شما را باید ثابت نماید..
قابل ذکر است که متاسفانه در موارد بسیاری، قضات بصرف اثبات فعل جعل ارتکابی و ذینفع بودن متهم در اینخصوص، اقدام به صدور حکم می نمایند..
در حالیکه قانون بین جرم ارتکابی و انتساب اتهام تفاوت قائل گردیده و بصرف اثبات جرمی، اساسا باید انتساب اتهام به مرتکب نیز باید اثبات گردد. که متاسفانه در خیلی از موارد این اصل مهم رعایت نمی گردد..
موفق باشید..