قرار نهایی دادسرا چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۲۱ #11000624

س من خانم خود را اول سال طلاق دادم رفتیم شعبه یک خانواده برایمان رای صادر کرده برای محضر رفتیم سند طلاق صادر شده بعد از چند وقتی پیام آمد شعبه دوم دادیاری پیام امد رفتم پیش بازپرس بعد گفت چرا طلاق را ثبت نکردی من ماندم چی بگم دیدم خودش گفت بگو من زنم را به دین خودمان سه طلاق کردم بعد میرم دادگاه ثبت میکنم تمام شد باز العان اخطاریه آمده رآی قرار نهایی دادسرا العان باید چکار کرد برم دادسرا زندان نداره شما بخدا منم جانبازم راهنمایی ام کنید

مشاوره حقوقی دادسرا
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به احتمال رای بر برائت آمده است

با سلام بعد از یک روز در سایت عدل ایران خلاصه پرونده قابل رویت می باشد

سلام عزیرم نگران نبا یقینا منع تعقیب داده وگرنه برای شما قرار صادر می کرد و ضمانت میبردی و با ضمانت آزاد می شدی

شعبه دوم دادیاری پس از پایان تحقیقات مبادرت به صدور قرار می نماید .‌( یعنی نظرش را اعلام می کند ) لذا منتظر ارسال پیامک باشید تا قرارصادره به شما ابلاغ گردد

سلام وقت بخیر. به احتمال رای بر برائت آمده است