آیا موکل اول حق فروش ملک را بدون نظر موکل دوم دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۰۸ #10992476

با سلام
ملک کشاورزی را میخوام قولنامه کنم و این ملک را دیده ام و از کم و کیفیت آن آگاه میباشم، اصل سند را رویت کرده ام منتهی آقایی که فروشنده میباشد، تنها مبایعه نامه دارد و سند وکالت یا قطعی ندارد و گفته که فروشنده قبلی سند را مستقیما به نام من میزند، سند تفویض وکالت نامه را که دیدم، متوجه شدم که فروشنده قبلی تفویض وکالت به نام کس دیگه ای زده، او و این آقا از موکل اول خریداری نموده است.
این وسط موکل دوم چه شده درحالی که دارای حق فروش و وکالت بلاعزل است؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با تنظیم قرارداد با فروشنده می توانید وی را متعهد به انتقال سند کنیدچنانچه که منتهی به انتقال سند نباشد می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند علیه ایشان بدهید

سلام اگر قرارداد فروشنده اصالت داشته باشد مالک است و می تواندبه شما بفروشد اما اگر فروشنده قبلی سند را به نام شما منتقل نکند باید دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح نمایید .

فروشنده ای که با مبایعه نامه خرید وملک هم سند ثبتی داشته با شد وخود مستقیم بفروشد نیازی به وکالت نامه نیست