میگویند از لحاظ مالی به نفع ماست که واحدها را برداریم ولی جریمه بدهیم؛ میتوانند چنین ادعایی بکنند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۲۲ #10988800

با سلام و احترام.
بنده واحدی را سال ۹۲ از فردی پیش خرید کردم و کد رهگیری گرفتم.در سال ۹۶ این واحد را به من تحویل دادند و هم اکنون بنده ساکن هستم.آن فرد زمینی که واحدها در آن ساخته شدند را قولنامه ای خریده بود و تا سال ۹۷ اقدامی برای سند زدن زمین نکرده بود.برای آنکه سند تفکیکی بگیرد،در سال ۹۷ سند زمین را به نام خود کرد و اقدام به تهیه صورتجلسه تفکیکی و ... نمود.این بنده خدا نتوانست این فرآیند سندزدن واحدها را به اتمام برساند و فوت کرد.حال فرزندان او ادعا می‌کنند که پدر ما از سال ۹۷ مالک زمین شده و به قبلش صاحب زمین نبوده(ما به قولنامه دسترسی نداریم)و قراردادهای شما چون برای قبل از سال ۹۷ است،اشکال دارد و پدر ما از شما کلاهبرداری کرده است و میخواهند با جریمه نقدی و پرداخت اصل پول،واحدها را بالا بکشند و میگویند از لحاظ مالی به نفع ماست که واحدها را برداریم ولی جریمه بدهیم.لازم به ذکر است که این ادعای آن هاست و کار به دادگاه هنوز نکشیده است.آیا آن ها میتوانند چنین ادعایی بکنند؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ورثه قائم مقام مورث متوفی هستند و تعهدات وی را باید اجرا کنند از طرفی به فرض اینکه مورث متوفی مالک نبکده باشد وراث نیز حقی نخواهند داشت ...

با سلام با توجه به اظهارات شما وراث نمی توانند چنیین ادعایی داشته باشند ولیکن بهتر است جهت راهنمایی جامع تر مدارک بررسی شود

وقتی که کسی ملکی را از فرد دیگری خریداری می نماید، میتواند پس از تنظیم قرارداد، الزام مالک ملک را به تنظیم سند رسمی از دادگاه بخواهد.

اگر چه در بعضی از قراردادها، زمان و موعد مشخصی برای تنظیم سند رسمی در دفترخانه پیش بینی شده است، اما اگر چنین موعدی هم در قرارداد پیش بینی نشده باشد، با توجه به الزام قانونی به ثبت این معاملات، میتوان دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را به طرفیت ورثه مطرح کنید ضمن اینکه شما به عنوان خریدار باید گواهی حصر وراثت اخذ کنید ورثه باید به مفاد قرارداد مورث پایبند باشند و به قائم مقامی مورث به مفاد قرارداد عمل کنند

با درود..
بنا به اظهارات جنابعالی، هر جند طبق قانون و مقررات اصل بر صحت عقود و معاملات می باشد. ولی بهتر است مدارک و اوراق و قراردادهای موجود مورد بررسی دقیق قرار گرفته و سبس اقدام به اظهارنظر نمود..
موفق باشید..

با درود وراث نمی‌توانند حق شما را تضییع نمایند و منکر قرارداد مورث خویش شوند و از زیر بار مسؤلیت شانه خالی کنند، جهت اظهارنظر دقیق تر می‌بایست مفاد قرارداد تنظیمی مورد بررسی قرار گیرد

برای اظهارنظر در این مورد باید قرارداد و مدارک موجود بررسی شود . ولی به صرف ادعای وراث نمیتوان صحت قراردادها را زیر سئوال برد .

سلام
هر ادعایی در محکمه قابل طرح است اما نتیجه ی ادعا مهمه...ولی بنظر می رسد که نامبرده مالک بوده و خللی به مالکیت شما وارد نیست.