نحوه شکایت و اثبات همجنسگرایی زوج با پیام و دریافت حضانت فرزندان

پرسیده شده
۸ پاسخ ۹۰ #10948553

سلام، متاسفانه مدتی هست متوجه شدم شوهرم همجنسگرای فاعل هستش. با همجنس‌های خودش چت می‌کنه و گروه‌هایی در این خصوص داره که تعدادشون هم زیاده. نمی‌دونم چه مدرکی باید داشته باشم که ثابت کنم یا چجوری ادعا کنم؟
فقط اسکرین‌شات دارم از گفتگوهاشون. می‌تونم درخواست ریکاوری گوشیش رو بدم؟ من دوتا بچه دارم، درخواست طلاق بدم میتونم تا آخر حضانت بچه‌هام رو بگیرم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مواردی که اعلام کردید به ۲ دسته جرائم منافی عفت و خانوادگی تقسیم میگردد
اگر ادله جمع آوری کرده اید با همراهی وکیل میتوانید درخواست حکم طلاق و‌ همچنین به راحتی حضانت فرزندانتان را بگیرید . موفق باشید

با سلام
جهت طلاق بایستی عسر و حرج خود را اثبات نمایید، شرایطی که توصیف نمودید اگر احراز شود می تواند از مصادیق عسر و حرج‌ باشد. در رابطه با حضانت نیز در صورت اثبات جرم حدی لواط به علت عدم صلاحیت اخلاقی از ایشان سلب حضانت خواهد شد ولی اصولا اثبات جرائم حدی جنسی مشکل است و در صورت عدم امکان اثبات و به درخواست ایشان به مجازات حد قذف که۸۰ ضربه شلاق است محکوم خواهید شد.

درود برشما
همجنسگرایی جرم لواط محسوب میشود و همسر شما مشمول قواعد خاص جرائم حدود و مجازات آن دارد
بهتر است با وکیل متخصص مشورت نمایید

باسلام، اگر این امر اثبات شود می تواند منجر به سلب حضانت بشود.
شکایت کیفری شما لواط می باشد که اگر تنوانید اثبات کنید برای شما تبعات دارد.

نسبت دادن لواط در صورتی که اثبات نگردد موجب حد قذف می باشد.بهتر است با وکیل مشورت نمایید.

سلام از جهت طلاق نیاز به اثبات عسر و حرج دارید ولی از جهت حضانت فرزندان در صورت اثبات این جرم برای ایشان می توانید عدم صلاحیت را ثابت نماییذ

سلام دادخواست طلاق براحتی که میفرمایید نیست نیاز بمهارتز دارد که عسر و حرج را اثبات کنید