شرایط به مزایده گذاشتن املاک در رهن توسط بانک چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۶ #10910915

با درود و سپاس از شما عزیزان
چند سال پیش ملکی را خریداری کردیم به تازگی فهمیدیم صاحب ملک روی سند آن وام گرفته بوده و تا کنون پرداخت نشده و بانک جهت وصول طلبش اقداماتی انجام داده ، تا کنون دو بار مزایده گذاشته اند و اولین بار ۶ ویلا را فروخته اند بار دوم هیچکسی شرکت نکرده است. ملک ما تا کنون فروخته نشده و گویا بزودی مزایده برای بار سوم برگذار خواهد شد . آیا به ما و صاحبان دیگر که نزدیک به ۵ سال ساکن این ویلاها هستیم نباید اخطاری داده میشد؟
برای خرید ملک خودمان و پرداخت بدهی بانک نباید اول به ما پیشنهاد میدادند؟
ویلایی که در آن ۵ سال پیش ۲۰۰ میلیون تومان خرج شده است برای استخر با ویلایی که هنوز در و پنجره ندارد،
آیا بانک میتواند با قیمت مساوی هردو را در مزایده بفروشد؟
آیا میتوان از بانک بخاطر تخلفاتش شکایت کرد؟
در مزایده جدید ما هم شرکت کنیم و ملک خودمان را بخریم؟
البته کلی ابهامات دیگر و سوالاتی از این دست مطرح است.
با سپاس از شما

مشاوره حقوقی قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما می توانید به عنوان معترض ثالث در پرونده اجرایی حاضر شده و صرفا تقاضای کارشناسی مجدد قیمت‌گذاری جدید برای ملک را مطرح نمایید