ایا می توان در عقدنامه ذکر کرد که نصف یا تمام دارایی های شوهر بعد از فوت به همسرش تعلق می گیرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۰۹۶ #1090

ایا می توان در عقدنامه ذکر کرد که نصف یا تمام دارایی های شوهر بعد از فوت به همسرش تعلق می گیرد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می‌تواند در زمان حیات اموال را ب هرکسی ک می‌خواهد منتقل کند نیازی ب چنین شرطی نیست

هیچ شخصی نمیتواندورثه خودراازارث محروم کندمیتوانددرقالب عقوددیگرمثل صلح یابیع قانونی منتقل کند

ر زمان حیات باید آن را بصورت رسمی انتقال دهد و یا صلح عمری کند یعنی آن مال به شخص منتقل می شود و مالکیت ایجاد می شود ولی حق تصرف در مال را ندارد و بعد از فوت حق تصرف ایجاد می شود

با سلام

با توجه به قانون هیج شخصی نمی تواند کسی را از ارث محرو نماید و یا برای بعد از فوتش اموال خود را مختص شخی قرار دهد و با توجه به بعد از فوت دارایی نسبت به سهم الارث تقسیم می شود و تنها متوفی می تواند نسبت به 1/3 اموالش وصیت کند و مازاد بر آن باطل است بنابراین در زمان حیات باید آن را بصورت رسمی انتقال دهد و یا صلح عمری کند یعنی آن مال به شخص منتقل می شود و مالکیت ایجاد می شود ولی حق تصرف در مال را ندارد و بعد از فوت حق تصرف ایجاد می شود

موفق باشید