چرا زندانی هارو به دادسرا میاورند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۴ #10891521

سلام و خدا قوت.
یه سوال داشتم خواهش میکنم پاسخ ساده دهید تا متوجه بشم.من ۲۳ سالمه خانم هستم یه موردی که اصلا نمیتونم تحمل کنم و داره اذیتم میکنه اینه که چرا زندانی ها با جرمهای متفاوت مانند چک یا سفته یا تصادف اصلا هر جرمی در دادسرا احضار میشن؟ مگه حکمشون قطعی نشده و همین قطعیت حکم موجب زندانی شدن انها نشده؟ پس چرا هر بار که تو دادگاه میرم تعدادی از جوانان زندانی را با وضع نامناسب به دادسرا میاورند به چه منظور؟ چی میخوان ازشون؟ اصلا طاقت ندارم یه جوان زندانی را با پابند و لباس زندانی و دستبند ببینم وقتی میام بیرون گریه ام میگیره.خودم شوهرم ترک انفاق به ۱۸ماه حبس محکوم و حکم جلبشو گرفتم ولی به هیچ عنوان دلم نمیاد زندانیش کنم و رضایت دادم همین طور حکم جلب مهریه رو هم داشتم و طاقت نداشتم زوج بیشتر از یک روز در زندان بمونه و ازادش کردم و توافقی بدون مهریه جدا شدم. خواهشا ذهنم درگیره جوابمو بدهید.ممنونم

مشاوره حقوقی دادسرا
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

افرادی که به پرونده آنها رسیدگی و حکم قطعی آن صادر شده باشد دیگر در دادسرا کاری ندارند تا با دستبند و پابند به دادسرا آورده شوند .
پرونده افرادی که به آنها اشاره کرده اید عمدتا در مرحله تحقیقات قرار داشته و آنها را برای تحقیق و بازجویی به دادسرا می آورند . مطابق قانون به محض تفهیم اتهام باید برای متهم قرار تامین صادر شود و طبیعی است که در صورت عجز از تودیع تامین صادره حکم بازداشت متهم صادر شود .

سلام بزرگوار . خیر بر اساس حکم قطعی زندانی نشدند . براساس قرار دادسرا بازداشت موقت هستند ! رفت و آمد بر اساس دستور مقام قضایی برای حضور در جلسه دادسرا و دفاع از جرمی هست که بهشون منتسب شده است . طبق قانون باید حاضر شوند ( اصطلاحا نمیشه یک طرفه به قضاوت رفت )
برای تحقیقات در مرحله دادسرا گاها نیاز به حضور فیزیکی فرد بازداشت شده هست . خب چون بازداشت موقت هستند و نه زندانی! بلحاظ ظاهری کمی نامرتب و پریشان احوال و ژولیده می شوند . بازداشتگاه موقت امکانات زندان رو نداره ( حمام آرایشگاه و لباس فرم مخصوص زندانی

ممکن است به علت عجز از تودیع وثیقه موقتا بازداشت باشند
ضمنا دغدغه شما قابل تحسین است 🌹
سپاسگزارم

باسلام اصولا دادسراقرارهای متفاوتی میتواند صادر نماید که یکی از قرارها بازداشت موقت است تااینکه تحقیقات کامل شود وجهت صدور حکم به دادگاه ارسال شود در این بین جهت اخذ توضیحات تکمیلی و تکمیل شدن پرونده افراد بازداشت شده را از بازداشتگاه موقت یازندان به دادسرا میاورند.بعضی افراد هم جهت اجرای حکم به واحد اجرای احکام در دادسرا آورده می شوند.