امکان تنظیم قرارداد جهت دریافت مبلغ یک‌جا و انجام کار معادل آن

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۶۶ #10886804

من مشکل مالی دارم و باید ۷۰۰ میلیون تومان تهیه کنم، با توجه به اینکه ضامن برای دریافت وام ندارم، یک نفر پیشنهاد داد که می‌تونه این مبلغ رو طی قراردادی یک‌جا بهم بده و من با وعده ماهی ۲۰ میلیون براش کار کنم تا زمانی که معادل این مبلغ بشه، یعنی حدود ۳ سال. سوالم این است که میشه چنین قراردادی نوشت و پول رو یک‌جا اول کار گرفت؟ از لحاظ قانونی مشکلی نداره؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، مطابق ماده ۱۰ قانون مدنی قراداد خصوصی مخلف قانون نباشد صحیح است.

با سلام بله این قرارداد در واقع قرض است که بازپرداخت آن با شرایط مورد توافق یعنی ماهی ۲۰ م تومان است.

با سلام،بله اگر کار ایراد قانونی نداشته باشد،قرارداد مطابق ماده ۱۰ قانون مدنی نافذ است.

با سلام
چنین قراردادی مطابق با ماده ۱۰ قانون مدنی صحیح و نافذ می باشد مگر کاری که قرار است انجام دهید غیرقانونی باشد.

با سلام
قرارداد شما صحیح می باشد.

سلام علیکم
قرارداد کاملا صحیح میباشد مگر اینکه کار خلاف قانون و شرع باشد

با درود ، بلی، انعقاد هر قرارداد دوطرفه با توافق طرفین مطابق ماده ۱۰ قانون مدنی نافذ است مگر اینکه خلاف قانون و شرع نباشد، بنابراین قرارداد تون منع قانونی ندارد