آیا من بگم طلاهارو فروختم کافیه یا باید ثابت کنم نفروختم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۷۰ #10879882

سلام خسته نباشید من زوجه هستم. همسرم درخواست حقوقی استرداد طلا و جواهر داده و مقداری از طلاها مربوط به دوران نامزدی بود و مقداری مربوط به دوران عقد که منجر به زندگی مشترک نیز شده.من باید چه دفاعی کنم که طلاها را پس ندهم چون تمام سرمایه من همین اندک طلاست.هیچ فاکتوری نداره فقط احتمالا از طلا فروشی ته فاکتورهارو گرفته و خانواده اش هم به عنوان شاهد به دادگاه معرفی کرده. آیا من بگم طلاهارو فروختم کافیه؟ یا باید ثابت کنم نفروختم؟ چی کار کنم پس ندم. چون واقعا بهشون احتیاج دارم و پشتوانه مالی ندارم خواهش میکنم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما مکلف به استرداد طلاجات هستید مگر اینکه ثابت کنید فروخته اید و سند فروش را به دادگاه ارایه کنید

شما شرعا وقانونا واخلاقا باید طلاجات شوهرتو پس بدهید و مطمئنا شوهرتان عین طلاهاشو خواسته پس باید حواستون باشه در صورت محکومیت باید عین طلاهاشو خریده براش پس بدهید که این برای شما ضرر می کند
واگر ادعای فروش کنید از حساب بانگی شما مشخص میشه پول طلاها را زرگر بحساب شما ریخته یا نه
توصیه میکنم صداقت و درستگاری را پیشه بگیرید

صرف ادعای شما مبنی بر فروش مورد پذیرش دادگاه قرار خواهد گرفت و با اثبات به دوش خواهان است. البته ممکن است در مورد زمان فروش و نحوه ی دریافت وجه تحقیق شود مثل اینکه طلا فروش وجه طلاها رو به حساب شما واریز کرده باشد.

سلام
اگر فروخته باشید با ارائه سند فروش باید به دادگاه اثبات کنید، در غیر این صورت مکلف به مسترد طلا هستید.

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، اگه طلاها موجود هستند شرعا اخلاقا و قانونا باید مسترد کنید مکه واقعا فروخته باشید و سند فروش به دادگاه ارائه بدین

سلام صرف ادعا شما مبنی بر فروختن یا کادو دادن در مراسمات کفایت میکنه