درخواست ازدواج مجدد زوج در چه صورتی امکانپذیر خواهد بود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۵۶ #10871737

با سلام
من ( زوجه ) یک سال پیش عقد کردم و به خاطر مشکلات اخلاقی که زوج داشت حاضر به ادامه زندگی با وی نشدم، زوج حاضر به جدایی نیست و من از حق حبس ام استفاده کردم و مهریه ام (۱۰۰سکه) رو اجرا گذاشتم دادگاه برای زوج هر ۶ ماه یک سکه تعیین کرد.
همسرم ( زوج ) درخواست ازدواج مجدد از دادگاه کرده است خواستم ببینم آیا برای درخواست ازدواج مجدد زوج، زوج باید مهریه من رو کامل پرداخت کنه؟
چقدر احتمال داره که با درخواست ازدواج مجدد زوج موافقت بشه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
برای حکم ازدواج مجدد نیازی نیست همه مهریه را پرداخت کند و احتمال اینکه با درخواست ایشان با توجه به حق حبس شما موافقت شود زیاد است
اما اگر ایشان حکم ازدواج مجدد گرفت و ازدواج کرد شما حق طلاق پیدا می کنید و می توانید هم طلاق بگیرید هم نفقه هم مهریه

خیر برای درخواست اجازه ازدواج مجدد نیاز نیست که زوج تمام مهریه شما را یکجا پرداخت کند ولیکن برای صدور چنین حکمی باید محرز شود که شما به هیچ شکل قصد تمکین نداشته و همچنین زوج استطاعت مالی برای تامین هزینه های زندگی مشترک دیگری را نیز دارد علی ایحال تصمیم گیری در این خصوص با قاضی پرونده است

احتمال اینکه با درخواست ایشان موافقت شود کم است چون شما ناشزه نیستید .

خیر برای درخواست اجازه ازدواج مجدد نیاز نیست که زوج تمام مهریه شما را یکجا پرداخت کند ولیکن برای صدور چنین حکمی باید محرز شود که شما به هیچ شکل قصد تمکین نداشته و همچنین زوج استطاعت مالی برای تامین هزینه های زندگی مشترک دیگری را نیز دارد علی ایحال تصمیم گیری در این خصوص با قاضی پرونده است.

سلام
جهت اخذ اجازه ازدواج مجدد برای مردان، صدور حکم اجازه ازدواج مجدد ازسوی دادگاه خانواده ضروری است
شوهر می تواند با شرایطی که در قانون آمده دادخواست تجویز ازدواج مجدد از دادگاه کند
. در صورت داشتن استطاعت مالی مناسب تشکیل دو زندگی،
دادگاه به نفع زوج (شوهر) رای به اجازه ازدواج مجدد صادر خواهد کرد.