همسایه سابقم در واتساپ تهمت و افترا و تهدید میکند؛ میتونم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۵۵ #10828196

سلام ۳ ماه پیش با ۳ همسایه هام بحثمون شد.کسی که دعوا راه انداخته بود همسایه اولم یعنی روبه روی من بود و دعوای شدیدی داشتیم و با اینکه این خانم خیلی بد دهن بود و تو راه پله درمورد من حرفای غلطی میزد اما من کاریش نداشتم و گذشت.تا اینکه دیروز همسایه دومم ( این خانم دعانویسه و رماله) که سال ها پیش اسباب کشی کرده اومد خونه این خانم و چون خونه خانم اول خودش ۲ هفته س جنگه و رابطه ش با شوهرش افتضاحه به همسایه دومم کلی دروغ از طرف من گفته و کلی تهمت بهم زده که زندگیه منم خراب کنه و خانم دوم رفته به همسایه سومم که آدم درستی نبوده و ( ۳هفته بعد دعوا اسباب کشی کرد. من چندین بار مردهای غریبه دیدمش)حرفای دروغ خانم اول و منتقل کرده و خانم سوم تو واتساپ کلی تهمت به من زده و با کلمات مورد دار تهدیدم کرده ولی من جوابشو ندادم.آیا من میتونم با پیام هایی که بمن داده شکایت کنم و مجازاتش چیه؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام شما میتوانید علیه ایشان شکایت مبنی بر تهدید و افترا نماید

درود بر شما، می‌توانید با استناد به اصل چت‌ها، به عنوان سند الکترونیک، علیه ایشان دادخواستی مبنی بر توهین و تهدید مطرح نمایید.

سلام.بله با ارایه پیامها می توانید علیه ایشان شکایت نمایید.

بله با گرفتن اسکرین شات می توانید علیه وی شکایت خود را تقدیم مرجع قضایی کنید

درود
بله می توانید شکایت کنید میزان مجازات بسته به نظر قاضی است اگر بتوانید اثبات کنید

با سلام . می توانید با ارائه مدارک و یا شهود ، برای توهین و تهمت که طبق نظر قاضی پرداخت جزای نقدی و ضربات شلاق است و افترا که در صورت اثبات ،حکمش از یکماه تا یکسال حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق با تشخیص قاضی می تواند باشد ، از طریق دادسرا اقدام کنید . ودر خصوص تهدید نیز از طریق دادسرا و یا پلیس فتا قابل پیگیری می باشد.

با سلام
میتوانید با ارائه پرینت پیامها و همینطور معرفی شهود با عنوان توهین و تهدید شکایت کنید.