نحوه شکایت بابت استفاده شخصی از مشاعات و پارکینگ مزاحم

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۷ #10753752

سلام و عرض ادب، چهار طبقه تک واحدی هستیم با سه پارکینگ، یکی مزاحم، با اینکه مزاحم هستش از کنارم عبور می‌کنند اعتراضی نمی‌کنم، الان هم هرکدام دو تا ماشین میارن، راه پله هم کمد دیواری زدن، کلا تنفس ساختمان گرفته شده، بهشون تذکر دادم، فحش دادن، خواهشا راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص پارک خودرو اضافه رفع مزاحمت در خصوص کمد دیواری رفع تصرف را از دادگاه بخواهید‌

سلام تغییر در مشاعات ساختمان باید با نظر اکثریت ساکنین ساختمان صورت بپذیرد،شما میتوانید ابتدا اظهار نامه ارسال کنید و رفع مزاحمت را بخواهد در صورت عدم همکاری شکایت رفع مزاحمت را مطرح کنید،در مورد فحاشی میتوانید به جرم توهین شکایت کنید.

با سلام
ابتدائا اظهارنامه ارسال در صورت عدم تاثیر با اخذ تامین دلیل، تحت عنوان رفع مزاحمت شکایت یا دعوای حقوقی مطرح نمایید.

با سلام،تغییر در مشاعات با نظر اکثریت مالکین باید صورت گیرد.در مورد توهین با ارائه ادله اثباتی می توانید شکایت نمایید.

سلام هر گونه تغییرات در مشاعات باید با نظر اکثریت مالکین یا ساکنین باشد و چنانچه نیاز به مجوز شهرداری داشته باشد اون هم باید اخذ بشه،برای فحاشی هم در صورت داشتن مدارک تحت عنوان توهین اقدام کنید

با سلام
استفاده از مشاعات باید با رضایت تمامی مالکین باشد. در صورت عدم رضایت می توانید شکایت کیفری رفع مزاحمت یا رفع تصرف کنید.
بابت فحاشی یا توهین نیز حق شما در شکایت کیفری محفوظ است.

موفق باشید.