عبور خودسرانه از زمین همسایه و پر کردن جوی بین دو زمین چه عنوان مجرمانه‌ای دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۶۹ #10729809

سلام! در حد فاصل بین زمین کشاورزی اینجانب و همسایه‌ام، سامانی (جوی)، به عرض حدود یک متر و عمق نیم متر وجود داشته است که هم مرز بین دو زمین و هم برای جمع‌آوری آب باران کاربرد دارد. اکنون همسایه‌ام، طول ۴ متر از این جوی را کامل پر کرده و با تراکتور از زمین من به زمین خودش، چندین بار رفت و آمد کرده است (قبلا از بنده سوال کرد درباره‌ی این موضوع و من به ایشان اجازه‌ی عبور ندادم) و همچنین نیمی از عرض یک متری جوی را در طرف خودش، پر کرده است و مسلما این موضوع در فصل باران مشکلاتی را به وجود می آورد. آیا میتوانم برای برگرداندن جوی به حالت قبل از ایشان شکایت کنم؟ و اگر جواب بله است تحت چه عنوان جرمی؟ (زمین بنده دارای سند است).
علاوه بر قضیه‌ی جوی، آیا میتوانم تحت عنوان تصرف عدوانی کیفری به دلیل عبور، از او شکایت کنم؟ (زمین بنده دارای سند است).

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به عنوان مزاحمت و ممانعت از حق علیه ایشان شکایت کنید

درود بر شما، بله می‌توانید دادخواستی مبنی بر رفع تصرف عدوانی یا مزاحمت، یا ممانعت از حق علیه ایشان طرح کنید، لکن توصیه می‌شود حتی الامکان مساله کدخدا منشانه فیصله یابد.

دادخواست رفع مزاحمت و تخریب جوب بدهید

عرض ادب

شما میتوانید دادخواست و یا شکایت کیفری مزاحمت وممانعت از حق طرح کنید

درود
دادخواست تصرف عدوانی و رفع مزاحمت مطرح کنید.

باسلام بله تحت عنوان تصرف عدوانی و ایجاد مزاحمت میتوانید شکایت کنید

بله میتوانید بعنوان تصرف عـــدوانی وهمچنین رفع مزاحمت شکایت نمایید. اما دوشخص کشاورز بمراتب با صحبــــت یا حکـــم قراردادن ریش ســــفید روستا بمراتب بهتر و سریعتر به نتیجه خواهند رسید. باتوجه به توضیحات، پیگیری قضـــایی را پیشنهاد نمیکنــــم.