بدلیل اجرا نشدن دستور تخلیه چه کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۵۱ #10663763

با سلام
ملک مسکونی اجاره داده ام مستاجر ۷ ماه اجاره و شارژ نداده قرارداد سه ماه تموم شده،
مبلغ رهن به واسطه بدهی هاش تموم شده
دستور تخلیه ۳ ماه پیش صادر شده،بلحاظ انسانی با تعهد کتبی و علم به نیاز خودم جهت سکونت به مستاجر دو ماه فرصت دادم، یک ماه هم قاضی فرصت داد،فرصتش تمام شده و مستاجر با------ پررویی باز هم تخلیه نمیکند
مبلغ رهن به حساب دادگاه واریز شده، خودم نیاز فوری به منزلم جهت شروع زندگی دارم،روابطم با خانواده همسرم تیره و تار شده،زندگیم در شرف از هم پاشیدنه
ولی اجرای احکام حکم را اجرا نمیکند
چند سالی از زندگی عقب افتادم و شدیدا متضرر شده ام هزینه های مراسم سرسام اور شده و دیگر توان پاسخگویی انتظارات همسرم را ندارم
لطفا راهنمایی بفرمایید چطور از شر این بلای خانمان سوز راحت شوم؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر از ابلاغ اجرائیه ۱۰ روز گذشته است و دادورز آن را اجرا نمی کند می توانید تخلف او را به رئیس دادگاهی که دادورز تحت نظارت او انجام وظیفه می کند گزارش دهید تا رسیدگی شود

با سلام
در صورتیکه مستاجر اجاره بها را پرداخت ننماید و نیز مهلت اجاره به اتمام و مورد اجاره نیاز مبرم برای خود شما باشد لذا دستور تخلیه صادر و نیز اجرای احکام ملزم به تبعیت از حکم دادگاه خواهد بود و اگر کوتاهی نمود از طریق قاضی شعبه صادر ککنده حکم و نهایتا از طریق ریاست دادگستری ( مجتمع قضایی ) اقدام نمایید

با صدور حکم صادره مبنی بر تخلیه مورد اجاره و درخوسات از طریق اجرای احکام اقدام خواهد شد به رییس مجتم یا به قسمت نهاد نظارتی اطلاع دهید

سلام . با توجه به حکم تخلیه . مدیر دفتر اجرای احکام موظف است . حکم را به کلانتری محل . جهت اجراء ارجاع نماید . مستاجر در صورت خودداری از تخلیه . نیروی انتظامی با قوه قهری نسبت به اجرای حکم اقدام خواهد نمود . پیگیری و از اجرای احکام خواسته شود . در صورت ایجاد مشکل به قاضی پرونده و رییس مجتمع قضایی مراجعه شود .

سلام.شما مجددا به اجرای احکام مراجعه وحکم تخلیه را بگیرید وبه نزدیکترین کلانتری مراجعه تا با مامورین کلانتر محل حکم تخلیه را اجرا نمایید.

سلام اجرای احکام مکلف به اجرای حکم است به سرپرست خوزه قضایی مراجعه کنیدمستحضرباشیددر این ماهها بااستنادبه مصوبه ستادملی کرونا احکام را اجرا می کنندلیکن عدم پرداخت اجاره بها از این مصوبه مستثنا است

با توجه ب صدور قطعی حکم تخلیه و صدور اجراییه،اجرای احکام ملزم ب اجرای حکم است در صورت عدم اجرای حکم از طریق مراجع مربوطه اقدام نمایید