میتونم نصف مهریمو ببخشم و بچه هامو بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸۵۸ #10657065

سلام خانمی باردارم یه پسر ۶ سال و ۵ ماهه دارم همسرم رفیق باز مشروبی و بی مسئولیت است و به خاطر مخالفت با ایشون و اعتراض به ایشون این اقا رفته درخواست طلاق داده و من رو تهدید کر که به خونه پدرم برم من اول نرفتم اما هر روز در حد ۲ دقیقه به خونه میومد و من و پسرم رو از نظر روحی اذیت میکرد و شیشه خانه رو شکست و خواستم برم سمت گوشیم ازش فیلم بگیرم بهم حمله کرد و با اینکه باردارم با پا به کمرم فشار میداد و با دستااش سعی داشت گوشی رو از دستم بگیره پسرم سه بار سمت پدش اومد که منو نجات بده هر سه بار پسرم رو کتک زد و پرتش کرد و بگم که ۲ هفته خانه رو ترک کرد دو ماه پیش هم ۱۵ روز خانه رو ترک کرد چون منو مجبور به سقط جنین کرد و مادرش منو به زور برد برای سقط جنین اما من راضی نبودم چون راضی نشدم خونه رو ترک کرد و تهدید به طلاق کرد. با تمام وسایلش خونه رو ترک کرد اما هر روز سر میزد که مارو اذیت کنه این دفعه هم یه شماره توی گوشیش دیدم که به اسم عشقم ذخیره شده بود و چند شب پشت سر هم خونه نمیومد و من زنگ میزدم جواب نمیداد و گلگی کردم و گفتم خیانت میکنی عثبی شد و درخواست طلاق داد.حالا با تهدید خودش اومدم شیراز خونه پدری با بچم و نمیدونم باید چیکار کنم و حق و حقوقم چی میشه میتونم نصف مهریمو ببخشم و بچه هامو بگیرم مهریم ۱۱۰ سکه هست. و این اقا با من دشمن شده چون به همه گفتم مشروبی و رفیق بازه شبها خونه نمیاد و اسلحه حمل میکرده ولی متاسفانه تمام مدارک رو از بین برد و من هیچ مدرکی ازش ندارم ‌چیکار کنم که به نفع من باشه.این اقا زده زیر همه کاراش و داره منو بد جلوه میده چیکار باید کنم؟ چه چیزایی به نفع منه چی به ضرر منه؟ چیکار کنم که محکومش کنم؟درخواست طلاق داده الان چی میشه مرحله بعد چیه؟ چند روز یا ماه طول میکشه دادگاه بریم؟ دلم نمیخواد طلاق بگیرم به خاطر بچه هام و شرایط زندگی

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود میتوانید توافق نمایید مهریه حق زوجه است

مهریه حق زن است و باید از سوی شوهر پرداخت شود لذا در صورت توفق میتوانید نصف مهریه را ببخشید و حضانت طفلها را بعد از توافق می توانید بر عهده بگیرید

با سلام
اولا ماده ۱۱۳۳ قانون مدنی صراحت به این دارد که زوج می تواند با رعایت شرایط قانونی همسر خود را طلاق دهد.
دوما در صورت وقوع طلاق حضانت فرزندان اعم از دختر و پسر تا هفت سالگی با مادر خواهد بود و پس از آن با پدر.
سوما در صورتی که زوجه بتواند با زوج بر سر موضوعاتی از جمله حضانت فرزندان در قبال بذل تمام یا بخشی از مهریه به توافق برسد امکان اینکه حضانت فرزندان را بشما بدهند زیاد است. لازم بذکر است پس از رسیدن فرزندان به سن بلوغ و قانونی اختیار ماندن نزد والدین با فرزندان خواهد بود.
رسیدگی به پرونده ها در شعبات بستگی به تراکم شکایات دارد ممکن است تا حصول نتیجه قطعی ماه ها این موضوع به طول بکشد.

با سلام
ایشان موظف است مهریه و تمام حقوق زناشویی شما را بدهد
لیکن میتوانید با ایشان توافق کنید که در قبال ببخشش بخشی از مهریه حضانت فرزندان را به شما بدهند.

سلام حق طلاق با زوج است و در صورتی که حقوق مالی که زوج را تادیه کنند حکم طلاق صادر خواهد شد. در خصوص حضانت تا ۷ سالگی با مادر است و در خصوص پس از آن باید با زوج به توافق برسید که در ازای بذل مهریه حضانت را به شما بدهند.

سلام حضانت فرزندان تا ۷ سالگی با مادر می باشد ضمنا درصورتیکه میخواهی حضانت بچه های خود را تا سن بلوغ بعهده بگیری با بخشش نصف مهریه نمیشه مگر با شوهرت توافق کنید با بذل نصف مهریه حضانت بچه ها از۷سالگی تا ۹ سالگی دختر و تا ۱۵ سالگی پسر باشما باشد وپس بلوغ خودبچه ها تصمیم می گیرند با شما بمونند یا با پدرشون