وکیل دادگستری با قوه قضاییه چه تفاوتی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۴۸ #10624928

با سلام
میخوام مشاوره بگیرم ولی نمیدونم وکیل دادگستری باید بگیرم یا قوه قضاییه
من یک قرارداد امضا کردم برای دفتر کار و اونجا به نام من بوده و شریکم یک دزدی انجام داده و وسایل دزدی رو تو دفتر کار انبار کرده بوده.

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هر دو وکیل دادگستری میباشند اما مرجع صدور وکلای دادگستری ، کانون وکلا میباشد ولی مرجع صدور وکیل قوه قضائیه ،مرکز مشاوران قوه قضائیه میباشد.

تفاوت در مرجع صدور پروانه می باشد. تفاوت در عملکرد وجود ندارد

وکیل دادگستری ۲نوع داریم یکی مربوط به کانون وکلا یکی مربوط به قوه قضاییه ولی در رابطه سوال مااگرکلیددردست هردو باد شریکتون مقصره

با سلام .
از نظر صلاحیت ها و دایره فعالیت تفاوتی با هم ندارند .

جهت مشاوره هرکدام ازوکلا میتوانند به شما کمک نمایند تفاوت در مراجع صدور پروانه وکالت می باشد.

درود
مرجع صدور پروانه متفاوت است.

سلام
در عمل تفاوتی ندارند تفاوت آنها در مرجع صدور پروانه وکالت است.