جلوگیری از اعسار چک برگشتی چگونه است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۷۸ #10618060

بنده بابت فروش لوازم و پول قرض الحسنه چک ۴۵ میلیون دریافت کرده ام و اجراییه صادر شده و صاحب چک امروز دادخواست اعسار زده در حال رسیدگی
۱ صورتحساب گردش یک ساله یک حسابش ۳۷۰میلیون تومان دارم
۲ یک باب اپارتمان دو خوابه دارد
۳ کارمند حقوق بگیر هست ماهی حداقل ۴ الی ۵ میلیون دریافت میکند
قاضی اگه دستور بده چند تا حساب داره صورتحسابش از بانک اسعلام کنه که گردش بالا داره
ممنون بابت سایت و وکلای خوبتون

مشاوره حقوقی چک
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر مالی از محکوم علیه سراغ دارید معرفی نمایید

سلام ، با آروزی بهروزی برای شما ، با معرفی اموال شخص و درخواست استعلام حسابها مانع صدور حکم اعسار بشین

با همراه داشتن مدارک و مستندات اظهاری خود در جلسه دادرسی می توانید اعسار را رد نمایید

سلام اصولا دادگاه موظف به استعلام اموال ایشان قبل از جلسه اعسار است اما در غیر اینصورت می توانید با اسناد و مدارک پیش گفته در دادگاه حاضر شده و رد اعسار ایشان را از قاضی بخواهید در هر صورت تشخیص این امر به عهده قاضی است

با سلام
شما بایستی طی لایحه ای تمام دارایی و اموال و املاک و شغل و درآمد مدیون را به دادگاه معرفی نمایید تا رسیدگی و حکم مقتضی صادر گردد .

سلام باید از حقوق ایشان توقیف شود و اعسار او رد میشود

با سلام . با مدارکی که دارید میتوانید درخواست رد اعسار بدهید و قاضی به استناد انها اعسار نخواهد داد