آیا وکالت در شروط ضمن عقد به معنای حقوق برابر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۵ #105965

سلام
خسته نباشید
سوال بنده در مورد شروط ضمن عقد بود
مثل دادن حضانت فرزند حق تحصیل حق ملک حق خروج از کشور و دادن حق طلاق به زن و اموال نصف
ایا دادن این موارد به معنای مساوی و برابر بودن همه چیز به همسر است یا به معنی مساوی شدن حق و حقوق است؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا باید عرض شود تا زمانی که حقی برای شخصی به وجود نیامده است نمی تواند آن را اسقاط کرده و یا انتقال دهد بنابراین در خصوص حضانت فرزند تا زمانی که فرزند به دنیا نیامده است دادن حق حضانت به زوجه ارزش قانونی ندارد. در خصوص حق مسکن و حق تحصیل و اشتغال و تنصیف دارایی صرف درج در عقدنامه کفایت می کند ولیکن حق طلاق و ورود و خروج از کشور باید به موجب وکالتنامه ای که در دفاتر اسناد رسمی تنظیم می شود به زوجه داده شود البته لازم به ذکر است بهتر است موارد فوق نیز طی وکالتنامه ای در دفاتر اسناد رسمی به زوجه داده شود. در انتها باید عرض شود با داشتن وکالت در موارد فوق، زوجه نیز همانند زوج این حق و حقوق را دارد ولیکن در برخی موارد مانند حق مسکن زوجه اختیار تعیین مسکن را دارد ولی در حد توان مالی زوج بنابراین نمی توان به صورت مطلق گفت که تمامی حق و حقوق مساوی است.