هیچ خبری از پرونده ی من نشده؛ چه اقدامی بکنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۴۵ #10587530

من در تاریخ ۹۸/۱۰/۱ مبلغ ۲/۹۵۰/۰۰۰ تومان از حسابم دزدی اینترنتی کردند بلافاصله بعد از این که این اتفاق افتاد به پلیس فتا مراجعه کردم در اونجا شکایت خود را مطرح و موضوع را بیان کردم.پلیس فتا بعد از حدود یک ماه تحقیق و بررسی گفت که متهم را شناسایی کردیم سپس به من گفت برو تا پرونده ات به دادیاری شماره ۳۰ اصفهان ارجاع داده شود.بعد از چند روز یک پیامک از سامانه ثنا برای من امد که پرونده ی شما به این دادیاری ارجاع داده شده من فردای ان روز به دادیاری ۳۰ اصفهان مراجعه کرده و پیگیر موضوع شدم.دادیاری شماره ۳۰ به من گفت نتیجه نهایی پرونده ی شما به دادیاری شماره ۲۰ ارجاع داده میشود.بعد از ۲ ماه این اتفاق افتاد و پرونده من به دادیاری ۲۰ رفت.( پیامک سامانه ثنا ) .از ان روزی که پرونده ام به دادیاری ۲۰ رفته حدود ۴ ماه میگذرد وتا الان هیچ خبری از پرونده ی من نشده تا الان هم حدود ۴ مرتبه به دادیاری ۲۰ مراجعه کردم و با دادن شماره پرونده به انها و زدن شماره پرونده داخل سیستم می گویند که پرونده ی شما در حال تحقیق و پرس و جو هست و تا یک سال دیگر باید صبر کنید که تکلیفش روشن شود.انها میگویند کسی که از شما دزدی اینترنتی کرده به غیر از شما ۲۶ شاکی دیگر هم دارد.حالا به نظر شما راه حلی وجود دارد که با انجام دادنش هر چه زودتر پرونده ی من به جواب برسد.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر به علت ازدحام پرونده روال همین است

با توجه به تعدد شکات در پرونده رسیدگی به طول خواهد انجامید و از طرفی به علت کثرت پرونده ها باید منتظر باشید تا پرونده رسیدگی شود

با سلام
علی الاصول پروسه رسیدگی در پرونده هایی که دارای شکات متعدد می باشد طولانی است با این وجود مطالعه پرونده جهت راهنمایی دقیق توسط وکیل دادگستری بدوا توصیه می شود .

سلام. پروسه دادرسی کیفری دارای زمان مشخص نیست و بسته به پرونده و شرایط آن مشخص می شود

سلام . بنظرم به یک وکیل دادگستری وکالت دهید تا پرونده ی شما را مطالعه کنند و راهنمایی بصورت دقیق بفرمایند

با درود
باید به پیگیری خود ادامه دهید، سخن افراد محکمه نیز صحیح است، زیرا تعداد پرونده ها زیاد و افراد شاکی در موضوع شما فراوانند.
لذا، مجدد تاکید می‌گردد، به پیگیری خود ادامه دهید.

با سلام
در پرونده هایی که با تعددشکات و یا متهمین روبرو هستیم معمولا فرایند رسیدگی طولانی تر خواهد بود.بهتر است در خصوص تسریع در رسیدگی توسط شعبه دادیاری موضوع را با دادستان مربوطه مطرح نموده و از ایشان درخواست صدور دستور تسریع در رسیدگی را مطرح نمایید.