شخصی را پیدا کرده که با پرداخت مبلغی برای ملک سند به نام خودش بگیرد؛ چگونه میتوانیم جلوی اینکار را بگیریم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۵ #10579254

با عرض سلام و خسته نباشید پدر بنده سال ۱۳۵۸ در محله دهکده المپیک از خانمی قطعه زمینی به متراژ ۲۰۰ متر خریداری کرده به صورت قولنامه ای و چند سال بعد اقدام به دریافت سند نمود. برادر بنده قطعه زمینی را در سر همین کوچه ای که ملک پدریم واقع است تصرف نمود و کسی مراجعه نکرد برای ادعای مالکیت زمین ۵ سال قبل برادرم اقدام به ساخت زمین متصرفی نمود و مدارک ملک پدریم را به جای مدارک ملک تصرفی جا زد و با پرداخت رشوه به شهرداری پایان کار ملک پدریم را بابت ملک تصرفی جا زد و پس از ساخت سند گرفت و ان ملک تصرفی را فروخت اکنون که پدر و مادر بنده فوت نموده اند ملک پدریمان هیچ سند و مدرکی بابته مالکیت پدرم ندارد و برادرم همه مدارک را بابته ملک تصرفی جا زده اکنون برادرم در صدد گرفتن سند برای ملک پدریمان به نام خودش میباشد و چون تمام وراث وکالت تام به ایشان داده اند نمیتوانند دخالتی در کار ایشان بکنند برادرم شخصی را پیدا کرده که با پرداخت مبلغی برای ملک سند به نام خودش بگیرد سوال بنده این است که چگونه میتوانیم جلوی اینکار را بگیریم و این جرم برادرم را به کدام ارگان گزارش باید داد تا از این کار جلوگیری کند ارگان مربوطه و ایا اینکه مالک این گونه ملک ها چه‌ ارگانی میباشد تا با گزارش به ارگان مربوطه تصرف ملک را در دست بگیرد باتشکر

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به سند مالکیت پدر شما برای ملک مرحوم که تا کنون اعتبار آن به موجب ادعایی سلب نشده لذا پس از بررسی دقیق پرونده اقامه دعوی علیه برادرتان و ابطال اقدامات وی وجود دارد.

با سلام
برای اظهار نظر دقیق و مناسب بایستی مدارک و اسناد و من جمله وکالتنامه ای که وراث به برادر داده اند رویت و مطالعه گردد .
بهتر است از طریق اخذ وکیل خبره در این زمینه از طریق خدمات حقوقی سایت اقدام بفرمایید

درودبرشما
پرونده شما نیازبه بررسی تخصصی دارد وبهتراز حضورا از نظر دوستان وکیل استفاده کنید اما اجمالا عرض می کنم باتوجه به اینکه سندعرصه به نام پدر شما بوده وحسب اظهار شما برادر شما بااین سند عرصه رو ملک دیگری پروانه کار گرفته ونهایتا سند اعیانی پس شما میتوانید تقاضای ابطال کلیه ی این اسناد را بنمایید.