فروشنده ادعا میکند با همسرش اختلاف دارد و او این خانه را میخواهد به عنوان مهریه توقیف کند ، ایا این امکان‌ وجود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۵ #10527395

با سلام، یک‌ واحد اپارتمان در بنگاه معامله کرده ایم و‌ مبایعه نامه نوشته شده‌‌ و فروشنده ۷۷ درصد مبلغ را دریافت کرده و‌ در مبایعه نامه اختیار لغو از هر طرف سلب شده و تاریخ و زمان و دفتر خانه مشخص شده ، حال فروشنده حاضر به سند زدن‌ نیست ، عدم حضور گرفتیم، و کار‌ به دادگاه کشیده و حالا فروشنده ادعا میکند با همسرش اخلاف دارد و او این خانه را میخواهد به عنوان مهریه توقیف کند ، ایا این امکان‌ وجود دارد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی انتقال بدهید با توجه به مبایعه نامه و گواهی عدم حضور دادگاه حکم به محکومیت و الزام به تنظیم سند می دهد و ادعای مهریه قابل قبول نیست