دعوی متقابل بطلان بیع به جهت عدم صحت تاریخ قرارداد

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۸۲ #10521441

سلام وقت بخیر، اینجاب سال ۹۱ دستور قطعی ماترک پدرم رو گرفتم که دستور فروش ماترک خانه پدری رو داده ولی پیگیری نکردم. الان پرونده به جریان انداختم ولی یک شخص ثالث آمده با تبانی با یکی از ورثه میگه سال ۹۳ من این خانه را خریدم، در صورتی که ایشان نه از من رضایت گرفته نه پولی به من داده. همین الان خانه به نام پدرم هست و به ورثه پدرم میرسه نه شخص ثالث. الان این شخص ثالث اعتراض ثالث به تقسیم ترکه سال ۹۱ زده، در صورتی که خرید مال غیر ایشان سال ۹۳ است. آیا من می‌توانم دعوی متقابل در مقابل این شخص ثالث بزنم و دعوی متقابل بطلان بیع فاسد ایشان را درخواست کنم؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ، کمی سوال تون مبهم است ، چون نفرمودید که ششدانگ ملک را خریده یا سهم یکی از وراث را خریده؟ و یا از پدر مرحومت قولنامه داره؟
به هرحال اگر قولنامه ثالث مطمئن هستید که جعلی و ساختگی هست ، طی لایحه ی دفاعیه در همون پرونده ایشان تقاضای ارجاع قولنامه ایشان به کارشناس تشخیص خط و امضا نمایید . و از همون پرونده ایشان تقاضای ارائه کپی قولنامه ایشان را نمایید و پس از بررسی مفاد قرارداد ایشان، اگر از کل وراث خریده و امضای شما را هم جعل کرده یا مدعی خرید کل ملک از پدرتون هست ، با مشورت بقیه وراث و اطمینان از جعلیت قولنامه ایشان بازهم طی دادخواست جداگانه بخواسته بطلان عقد بیع بلحاظ فضولی بودن و ابطال قولنامه مجعول مطرح نمایید.
البته ارائه پاسخ قاطع مستلزم بررسی متن قرارداد ایشان است

سلام
بله امکان طرح دعوای متقابل جهت بطلان بیع و ابطال مبایعنامه مورد ممکن هست

سلام میتوانید بدلیل فضولی بودن بیع ابطال آن را درخواست نمایید

باسلام قطعامیبایست طبق همین مشاوره صحیحی که دریافت کردید اقدام نمایید ،ومیبایست این معامله فضولی یامعامله ملک غیرراردیاباطل نمایید

سلام اینکه معامله با چه شخصی صورت گرفته نوع دفاع و دعوی را متفاوت خواهد کرد

با سلام،معامله ایشان فضولی است و در صورتی که مابقی ورثه رد کنند دادخواست تقابل با موضوع ابطال معامله فضولی به علت رد معامله را بخواهید.

سلام بله چون معامله فضولی بوده میتوانید ابطال را مطرح نمایید