پس گرفتن ودیعه و مطالبه ضرر و زیان به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۶ #104909

سلام
به صاحبخونه بیست تومن پیش دادم ماهی یه تومن اجاره میدادم
حالا قراردادمون تموم شده یک سوم پول رو گرفتم خونه اجاره کردم ولی نیومد کلید رو تحویل بگیره الان بعد یه ماه اومده میگه الان ماهی دو و پونصدی برات حساب میکنم چون یه بخشی از پول پیش رو بهت دادم ، پشت قرارداد هم چیزی ننوشتیم خونه خیلی وقته تخلیه ست و ضمنا پول شارژ اضافه( پول آب و گاز) هم میخواد ازم بگیره در صورتی که من چند ماه خونه نبودم و از هیچی استفاده نکردم شورای حل اختلاف میگه تا وقتی کلید دستته پول اجاره باید بدی
سوالم اینه چطوری پولم رو پس بگیرم و همچنین ضرر و زیان بگیرم روزی ۱۹۰ تومن اجاره خونه میدم و رفت و آمد کردم تا شورا و حدود ۲۰۰ هزینه تامین دلیل و... تو شورا دادم
چطوری پول پیش و ضرر و زیان بگیرم؟؟
خیلی خیلی ممنون

مشاوره حقوقی قرارداد رهن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دادخواست استرداد ودیعه باید مطرح کنید و باید بتوانید تخلیه ملک در پایان مدت قرارداد را اثبات کنید . در غیر این صورت باید اجرت المثل ایام تصرف به موجر بپردازید .