بنظرتون چند تا سکه اول پرداخت میشه و چند ماه یکبار یکی؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۸ #10458263

با سلام. اینجانب مهریه خود را به اجرا گذاشته ام. همسرم یه ۲۰۶ داشت که در اوایل اختلافمان اون رو زده به اسم پدرش. از جایی که قراردادی کار می کرد ترک کار کرده البته از محل کار به اداره ثبت اینگونه نامه زده شده. شغل آزاد کابینت کاری داره که در برگه اعسار نوشته ماهیانه یک میلیون تومان درامد داره. ازتون میخوام راهنمایی کنین که چطور بتونم در دادگاه تقسیط موفق بشم؟ و اینکه مهریه من ۱۱۴ سکه عندالمطالبه هست.
ممنونم

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتی که بتوانید وسع مالی زوج را در دادگاه اثبات نمایید و یا اینکه اثبات شود خودرو بصورت معامله صوری انجام گرفته ، میتوانید در پرونده موفق شوید
اما با این اوصاف ، زوج به تعداد جزئی سکه بعنوان پیش پرداخت و هر ۴ تا ۶ ماه یک عدد سکه محکوم خواهد شد
هر چند این امر صرفا بستگی به دفاعیات طرفین و نهایتا نظر قاضی پرونده دارد .

در صورت ثبوت اعسار، چنانچه مدیون متمکن از پرداخت به نحو اقساط شناخته شود، دادگاه ضمن صدور حکم اعسار با ملاحظه وضعیت او مهلت مناسبی برای پرداخت می دهد یا حکم تقسیط بدهی را صادر می کند. در تعیین اقساط باید میزان درآمد مدیون و معیشت ضروری او لحاظ شده و به نحوی باشد که او توانایی پرداخت آن را داشته باشد.

سلام
باید با ادله و ثابت کنید بنام کردن منزل به نام پدر بخاطر فرار از دین بوده
در مورد حقوق هم باید مدرک موجود باشه