برای رفع مسدودیت حساب بابت جرائم رایانه ای باید به پلیس فتا همان شهر مراجعه نمود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۷ #104388

سلام
من یه فرد قمی هستم
چند روز پیش رفته بودیم مشهد یک خدمات کامپیوتری دیدیم زده بود فالور ارزان من ۴۰۰هزار تومن پول دادم که برام فالور بزنه
گفت فردا واریز میشه فردا اومدیم دیدیم داره میبنده
گفتیم چیشده گفت شرمنده نتونستم شماره حساب بدید پول برگشت بزنم
من شماره حساب پدرمو دادم
ما رفتیم ولی پول واریز نکرد
فردای دیدیم حساب مسدود شده
رفتیم بانک گفتن پلیس فتا بسته باید برید فتا
می خواستم بدونم باید چکار کنم
الان دم عیده حساب مسدود شده پول لازم داریم
پلیس فتای کرمان بسته
نمیشه رفت فتای قم
و آیا پای من گیره راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما می بایست به همان محلی که اقدام مسدود نمودن حساب نموده است مراجعه نمایید و پیگیری نمایید که کدام مرجع قضایی این دستور را صادر نموده است و پس از آن به مرجع قضایی مراجعه نمایید