مسئولیت دفترخانه ها و ابطال سند

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸۷۰ #1040

با سلام

شوهرم سه دانگ خانه را به من وکالت فروش بلاعزل می دهد بعد از یکسال کار ما به طلاق می رسد من متوجه شدم شوهرم سند المثنی گرفته ملک را قطعی فروخته است به دادگاه برای فروش مال غیر شکایت کردم ولی دادگاه نپذیرفت و گفت قولنامه ندارید قط وکالت دارید به دفترخانه مراجعه کردم که چرا برای من سند قطعی تنظیم نکرده اید یا چرا به من نگفتید قولنامه بنویسم اکنون من متضرر شدم دفترخانه اعلام نمود شما از من سند وکالت خواستید و من هم تنظیم نمودم و با امضای سند آن را تایید نمودید تنظیم یا عدم تنظیم قولنامه و مبایعه نامه ارتباطی به وظایف قانونی دفترخانه ندارد خودتان کوتاهی نمودید آیا می توانم از دفترخانه شکایت حقوقی یا کیفری نمایم ایا راهی برای ابطال سند همسر سابقم دارم

با تشکر لطفا راهنمایی نمایید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایددرقالب کلاهبرداری یامعامله معارض بررسی شود

با سلام

طبق گفته های دفترخانه این مرجع وظیفه ای برای توضیح موارد قانونی ندارد و بنابراین مسءولیتی ندارد و شما با توجه به قراردادوکالت امضاء شده کاری نمی توانید انجام دهید

موفق باشبد