دادخواست کاهش اقساط معوقه میتونم بدم و فایده ایی دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۱۳ #10390802

سلام.من بابت مهریه زندانی هستم و الان با وثیقه ازادم میخام بدونم سکه که الان شده ۱۵ ملیون تومان من هم بابت پیش قسط ۳ سکه باید بدهم و حدودا سه ماه پیش که سکه ۸ ملیون بود نداشتم که رفتم زندان و با گرونی سکه اصلا دیگه نمیتونم بدم حالا دادخواست کاهش اقساط معوقه میتونم بدم و فایده ایی دارد؟ لطفا زود تر جواب بدهید چون چند روز دیگه باید برگردم زندان.
ممنونم.

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . درخواست تعدیل اقساط محکوم به تنظبم و ثبت کنید

با سلام. بله دادخواست تعدیل اقساط تقدیم شعبه بدوی کنید. با شرایط شما امکان پذیرش تعدیل، بسیار بالاست.

با سلام..
فورا دادخواست تعدیل اقساط محکومی را از طریق دفاتر خدمات قضایی جهت طرح در دادگاه صادرکننده رای مطرح نمائید.. و دادگاه با در نظر گرفتن شرایط جنابعالی و استماع شهادت شهود و عنداللزوم انجام تحقیقات، در خصوص موضوع تصمیم گیری خواهد نمود..
موفق باشید..

بله .حتما دادخواست تعدیل اقساط مهریه دهید.

بله . میتوانید دادخواست تعدیل اقساط را مطرح کنید .

بله
شما میتوانید چندمرتبه با ادله ابرازی دادخواست تعدیل مهریه بدهید. حتی قبل از بازداشت لازم بود دادخواست تعدیل تقدیم دادگاه مینمودید.

با سلام
میتوانید داد‌خواست تعدیل مطرح کنید