جدا از استشهادیه و شهادت شهود؛ چطور میتونم از خودم دفاع کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۷ #10354171

سلام خدمت وکلای عزیز
اینجانب مستاجر یک ملک بودم که رستوران بود و در اردیبهشت ۹۶ یک چک ۱۰ میلیونی بابت‌ بخشی از اجاره معوقه به مالک دادم که توی چک ننوشتم بابت اجاره هست اما حدود یکماه بعد تصمیم به فسخ قرارداد گرفتیم که در جلسه فسخ تمام مطالبات مالک را دادم از جمله همان چک که از طریق تهاتر کردن با مبلغ ودیعه قرارداد اجاره پرداخت و تسویه نمودم اما مالک در حضور شهود اعلام نمود چک همراهم نیست و از الان بصورت امانت نزد من است و نهایتا تا فردا لاشه چک را تحویل من خواهد داد و ضمنا تاریخ چک متعلق به اردیبهشت ۹۶ بوده و جلسه تسویه تیر۹۶ برگزار شد و در صورتجلسه صریحا قید گردیده تمام مطالبات مالک تسویه شده و مستاجر که بنده باشم هیچگونه بدهی و مسئولیتی نسبت به مالک یعنی همان آقا ندارم و حتی مالک پس از دریافت تمام مطالبات از جمله اجاره و قبوض و دارایی و... و اینکه حتی به درخواست مالک بدهی های غیر مستقیم من به ملک و‌مالک مثلا بدهی من به شرکت -------------که آدرس ملک را بعنوان آدرس من داشت هم از ودیعه کسر و پرداخت گردید و در صورتجلسه فسخ قید گردید.(البته موضوع چک به ایم چک قید نکردید و فقط کلا بعنوان پرداخت اجاره قید گردید وگرنه دیگر مشکلی نبود) نهایتا بنده ۱۰میلیون طلبکار شدم که در صورتجلسه قید شد و آن آقا هم و شهود امضا و انگشت زدن و او نیز یک چک ۱۰ تومنی جهت تحویل به کمدین مشاور املاک تحویل داد.
اما بعد از آن روز مالک لاشه چک را پس نداد و حتی چک را اجرا گذاشت و حساب بانکی و خودروی منو توقیف کرد. در واقع ادعا کرده بود که من یک شب به درب منزل او رفتم و درخواست پول کردم و آن آقا هم ۱۰میلیون پول نقد به کند قرض داد و به جایش آن چک را گرفت. حالا با توجه به اینکه تاریخ چک قبل از تاریخ تسویه حساب ملک بوده و در واقع زمان تسویه حساب او چک را داشته و طبق ادعا که دارد چرا همان زمان به جای اینکه قبول کند ۱۰میلیون به کند بدهکار ایت و چک بدهد به مشاور املاک خب بابت همین چک در واقع بدهیش به مت رفع شده بود دیگر!!!!
من شکایت خیانت در امانت کردم و شاهد هم دارم و استشهادیه دادن که واسه چک و همینطور هیچ نوع مراوده مالی بجز رابطه موجر و مستاجر با اون طرف ندارم و اینکه تاریخ چک ماله قبل از تاریخ صورتجلسه فسخ و تسویه هستش و این آقا فقط ادعا کرده پول نقد بهم داده و مدرک دیگری بابت انجام معامله یا چیز دیگری ندارد
حال جدا از استشهادیه و شهادت شهود از این طریق که من رابطه مالی بجز موجر مستاجر باهاش ندارم و مابقی موارد که گفتم چطور میتونم علاوهدبر شهود از خودم دفاع کنم؟
با توجه به اینکه میگن تنها داشتنش خود کافی نیست چطور میتونم حقمو ثابت کنم
ببخشید طولانی شد ممنون میشم کمکم کنید همانطور که تا الان هم راهنمایی‌های قبلی در پرسرعتی قبلی ام خیلی کمکم کردن و ممنونم ازتون

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متاسفانه وصف تجریدی چک باعث میگردد که هرگونه ادعایی در خصوص آن با دیده تردید نگریسته و بررسی شده و موضوع منشاء دین از سوی دادگاهها مورد اعتنا قرار نگیرد . ولی با توجه به شهود معرفی شده و همچنین استدلال شما پیرامون تاریخ صورتجلسه دادگاه و .... احتمال دارد که قاضی موضوع منشاءدین را مورد توجه قرار داده و از دارنده چک دلایل اثباتی برای نحوه پرداخت وجه ادعایی را بنماید . در این راستا نحوه شهادت شهود میتواند بسیار تاثیرگذار باشد .

با توجه به مطالب عنوان شده ، فقط شهادت شهود و ارجاع امر به کارشناس رسمی دادگستری در خصوص حسابرسی میتواند به شما کمک کند