آیا امکان کم کردن مهریه در هنگام طلاق وجود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۲۱۷ #10347

برادرم به مدت 2 سال عقد بود وتقاضای طلاق کرد.و ولی برای این 2 سال بهای سنگینی می پردازد که موجب بهم ریختن روحیه اوشده است.مقدارمهریه 1363 بود.10 سکه پیش پرداخت 2 میلیون نحله 10میلیون نفقه ماهی نیم سکه قسطی وبه غیرازاون یک پرداخت مهریه دیگر نیز دارد چون آنها 2باردرخواست مهریه کرده اند آنهم 2 سکه پیش پرداخت وطلب مابقی مهریه با معرفی مال.یک هفته بعدازطلاق وگرفتن حدود 30 میلیون تومان هنگام طلاق وگرفتن نیم سکه هرماه،آنها.تقاضای آن مهریه را کردند وحساب های اورابستند.لطفن راهنمایی بفرمایید که چگونه ازاین مهریه می تواند خلاص شود؟درضمن همسرش دوشیزه است وبرادرم هم اموال خاصی ندارد حقوق 1 تومان.

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مهریه از حقوق ممتاز و حق زوجه است که در صورت دوشیزه بودن نصف آن بر گردن زوج می باشد و امکان عدم پرداخت مهریه از جانب شما وجود ندارد و شما میتوانید با دادن دادخواست اعسار و گواهی شاهدان مبنی بر عدم توانایی شما بر پرداخت این مبلغ . ماهیانه موظف به پرداخت مبلغ کمتری بشوید.

موفق باشید