گرفتن سهمم از خونه چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۳ #10288328

سلام
منو برادرم و خواهرم یک خونه از طرف کمیته امداد به ما رسید چون پدر و مادر در بچگی فوت کردن کمیته امداد یک خونه بهمون داد که این خونه سه تا سند داشت که به اسم ما سه نفر بود، چند سال قبل برادر بزرگ‌ترم به بهونه تخریب و بازسازی خونه از منو خواهرم خواست که سند ها رو به اسمش بزنیم که راحت تر بتونه کارهای خونه رو انجام بده و وام خونه رو بگیره ما هم سندها رو به اسمش زدیم ولی دو سال طول کشید و خبری از خراب کردن و ساختن خونه نشد، و برادر ما رفت یک زمین خرید و داره اونو میسازه الان هم گفته بهم پول بدید که من زمینم رو بسازم تا خونه رو به اسم شما بزنم، در صورتی که این خونه از بچگی تمام مزایاش برای برادرم بود خواهرم که ازدواج کرد رفت منم که از بچگی پیش خونواده عموم زندگی کردم در حال حاضر هم پیش خونواده عموم زندگی میکنم برادرم هم قبل از ازدواجش خونه رو اجاره میداد و پولش رو خودش بر میداشت، بعد از ازدواجش هم خودش رفت تو خونه هیچ چیزی هم به ما نداد، الان هم که این بلا رو سرمون آورده، فقط تنها کاری که منو خواهرم کردیم این بود که قبل از این که سند رو بنامش بزنیم یه برگه ازش گرفتیم مبنی بر این که ما بابت نام به نام هیچ پولی دریافت نکردیم و سند رو بابت ساخت مجدد خونه نام به نام کردیم، الان سوال من اینه من چطور میتونم حق خودمو از این آقا بگیرم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به مهر
اظهارنامه ای مستند به سند عادی تنظیمی مبنی بر مرور زمان و عدم انجام تعهد تقدیم دارید.
البته حتما بتوسط وکیل و بادر نظر گرفتن نکات ظریف این اظهارنامه می بایست تنظیم‌گردد .
تا در آتی بتوانید اقدامات دیگر را معمول بدارید.

با توجه به رسید دریافتی از برادر دادخواست فسخ ملک را از طریق دفاتر قضایی ثبت کنید.

با استناد به برگه تنظیمی میتوانید درخواست اعاده و انتقال مجدد سند به خود را به دلیل صوری بودن انتقال مطرح نمایید . البته برای اظهارنظر دقیق تر باید متن نوشته بررسی شود .

سلام و درود، در صورتی که انتقال دو قسمت دیگر منزل اخیر به طور صحیح به برادرتان صورت گرفته است وی مالک بوده و حق تصرفات مالکانه خواهد داشت؛ اما در مورد برگه مورد اشاره لازم می باشد که بررسی صورت گرفته و میزان ارزش آن مورد اظهارنظر قرارگیرد؛ در صورت معتبر بودن این سند عادی می توان عوض قرارداد فروش ملک اخیر را از برادرتان گرفت و حتی در شرایطی نقض شرط ضمن عقد را اثبات و فسخ آن را خواستار شد؛ موفق باشید.