برای تبرئه شدن چه چیزهایی باید ببرم چون یک شهر دیگه هست دادگاه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۵ #10252113

سلام بندهکارم خرید و فروش ارز دیجیتال مشتریهامو احراز هویت میکنم با برگه تعهد نامه و کارت شناسایی و کارت بانکی سلفی میگیرن میفرستم همراه تاریخ و امضا . و اولین واریز از طریق عابر بانک واریز میشه . یکی از این افراد مدارکش و اجاره داده بوده و اطلاعات حساب بانکیشم در اختیار شخص دیگه گذاشته و پولهای دزدی به کارت شخصی که احراز هویت شده بوده زدن و بعد به حساب من برای خرید ارز دیجیتال الان دادسرا ابلاغیه داده که برم باید چیکار کنم و اینکه برای تبرعه شدن چه چیزهایی باید ببرم چون یک شهر دیگه هست دادگاه و اینکه شخصی که احراز هویت انجام داده حضور پیدا نمیکنه در دادگاه و متواریه

مشاوره حقوقی دادسرا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. باید مدارکی ارائه نمایید که سونیتی از این جهت نداشته اید و رابطه کاری و.... را با آن فرد اثبات کنید.

سلام. شما باید مدارکی مبنی بر انجام روتین عملیات احراز هویت جهت خرید و فروش ارز دیجیتال و اینکه صرفا یک واسطه هستین و هیچ نقشی در اعمال مجرمانه نداشتین و تعدادی مشتریان زیادی دارید که همگی را از این طریق عملیات احراز هویت پول به حساب شما واریز می کنند و حتی حاضرید این پول را برگردونین، ارائه کنید.